Deneme sürümü illa birgün bitecek windowsda erkenden hatırlatıyor. Deneme sürümüne çok güvenmeyin etkinleştirin keyi.Normalde benim bildiğim kadarıyla windows deneme sürümü bir gün kadar kısa sürmüyor. daha birkaç saat oldu direk sol altta windowsu etkinleştirin yazısı çıktı ve valorant oynarken bu yazı gitmiyor kalıyor
yeni key almana gerek yok hocam bu videodakilerin bire bir aynısını yapNormalde benim bildiğim kadarıyla windows deneme sürümü bir gün kadar kısa sürmüyor. daha birkaç saat oldu direk sol altta windowsu etkinleştirin yazısı çıktı ve valorant oynarken bu yazı gitmiyor kalıyor
Bişey sorucam ben key kullanmiştım ama bu yazı hâla mevcut normal mi?
Ben pc alır almaz 80 tl ye oem key aldım etkinlestirdim. 3500 tl vermektense 80 tl verin direk hiç ugrasmayinNormalde benim bildiğim kadarıyla windows deneme sürümü bir gün kadar kısa sürmüyor. daha birkaç saat oldu direk sol altta windowsu etkinleştirin yazısı çıktı ve valorant oynarken bu yazı gitmiyor kalıyor
Hocam güvenilir mi peki aldığınız yerBen pc alır almaz 80 TL ye oem key aldım etkinlestirdim. 3500 TL vermektense 80 TL verin direk hiç ugrasmayin
Sağlamlisans diye bir siteden aldım bana güvenilir geldi yorumlarını okudum çoğu kişide aynı hiçbir sorun çıkmamış. Sorun çıkanlar iletişime geçip yeni kod almış. Sizde araştırıp alabilirsiniz tavsiye ederimHocam güvenilir mi peki aldığınız yer
Bakıcam hocam videoya sağ olun en kötü ihtimal zaten key alırım normalde key de almazdım da nedense windowsu etkinleştirin yazısı valorant oynarken de ekrana geliyor.yeni key almana gerek yok hocam bu videodakilerin bire bir aynısını yapMesaj otomatik birleştirildi:
bu videodakinin bire bir aynısını yap hocam sorun çözülecektir
Windows 11 için olanı varmıyeni key almana gerek yok hocam bu videodakilerin bire bir aynısını yapMesaj otomatik birleştirildi:
bu videodakinin bire bir aynısını yap hocam sorun çözülecektir
Sağlamlisans diye bir siteden aldım bana güvenilir geldi yorumlarını okudum çoğu kişide aynı hiçbir sorun çıkmamış. Sorun çıkanlar iletişime geçip yeni kod almış. Sizde araştırıp alabilirsiniz tavsiye ederim
Hocam bilmiyorum ben o sitelere bakmadim ama yorumlar çok önemli ve forumlardaki kullanıcılara bakın. İçinizde şüphe bırakmayan birinden alınburası uygun mudur acaba?Windows 10 Pro Dijital Lisans Key – JetLisans
jetlisans.com
40-50tl daha ucuz?