Tabi yeterlidir diğer kısımlarda özelleştirmeleri göstermiş bir gereği yok yani.Video da en başta açılış ekranını yapsam yeterli olur heralde değil mi? Diğer kısımlara gerek var mıdır. Bütün açtıklarını açtım.
Tabi yeterlidir diğer kısımlarda özelleştirmeleri göstermiş bir gereği yok yani.Video da en başta açılış ekranını yapsam yeterli olur heralde değil mi? Diğer kısımlara gerek var mıdır. Bütün açtıklarını açtım.
Tamamdır az önce sıfır windows kurulumu yaptım driverları kurup testi yapacağım.Tabi yeterlidir diğer kısımlarda özelleştirmeleri göstermiş bir gereği yok yani.
Tamamdır ama okuduğum kadarıyla sorun işlemci fanıyla alakalı inşallah çözüme ulaşırsınız.Tamamdır az önce sıfır windows kurulumu yaptım driverları kurup testi yapacağım.
Evet, birazcık dinleneyim derken uyuya kalmışım.. Temiz bir windows kurulumundan sonra ki durumu sizlerle paylaşıyorum...Tamamdır ama okuduğum kadarıyla sorun işlemci fanıyla alakalı inşallah çözüme ulaşırsınız.
Evet, birazcık dinleneyim derken uyuya kalmışım.. Temiz bir windows kurulumundan sonra ki durumu sizlerle paylaşıyorum...
Heycanlandırmamak için yazmıyorum, yorum geldikten sonra söyleyeceğim
Yine bu video daki teste nazaran düşük ama daha ne yapılabilir bilemedim..
Evet buna da şükür en azından artık oynuyabiliyorum ve bir şey sormak istiyorum, işlemci soğutucusun da bir şey var derken neyden kastediyorsunuz?Resmen yarı yarıya fps farkı var işlemci soğutucusunda kesin bir şey var bence çünkü %20-30 kullanıma karşın 75 derecelerde seyrediyor.
Ama eskiden 100 FPS alıyordunuz sanırım şimdi en azından 200'lere çıkmış buna da şükür
Bu kadar yüksek bilgisayar bileşenlerinden çok anlamıyorum inşallah çözebilirsiniz.
İşlemci normalden fazla sıcak bir soğutucu almanız gerek.Evet buna da şükür en azından artık oynuyabiliyorum ve bir şey sormak istiyorum, işlemci soğutucusun da bir şey var derken neyden kastediyorsunuz?
Soğutucu ile ilgili konumda mevcut fakat, o kadar fazla öneri var ki havası sıvısı her öneri yapılmış çok anlamadığım için ne alacağımı da şaşırmış durumdayım. Soğutucu almam göstermiş olduğum testlerde ki performansı yada üstünü almamı sağlayacak mı sizce?İşlemci normalden fazla sıcak bir soğutucu almanız gerek.
İyi bir sıvı soğutma performansı artırır.Çünkü normal soğutmalara göre sıcaklığı daha fazla düşürür.Bütçeniz varsa bir sıvı soğutma önerebilirim.Soğutucu ile ilgili konumda mevcut fakat, o kadar fazla öneri var ki havası sıvısı her öneri yapılmış çok anlamadığım için ne alacağımı da şaşırmış durumdayım. Soğutucu almam göstermiş olduğum testlerde ki performansı yada üstünü almamı sağlayacak mı sizce?
Aynen öyle.İyi bir sıvı soğutma performansı artırır.Çünkü normal soğutmalara göre sıcaklığı daha fazla düşürür.Bütçeniz varsa bir sıvı soğutma önerebilirim.
Önerilerinizi tabii ki alabilirim, kusura bakmayın bugün müsait olamadım geri dönüş yapamadım sizlere, yani şöyle söyleyeyim oynadığım bir oyun var yani yeni başladığım ve oyunda şöyle problemler yaşıyorum, yükleme ekranıda uzun sürüyor yaklaşık 1.30 dakika kadar diyebilirim yayındayken, bu sorunum işlemci ısınmasından kaynaklı mıdır? Test yayınından iki klip aldım sizler için hem bir bilginiz olur sorunla ilgili..İyi bir sıvı soğutma performansı artırır.Çünkü normal soğutmalara göre sıcaklığı daha fazla düşürür.Bütçeniz varsa bir sıvı soğutma önerebilirim.
Sizin de öneriniz varsa eğer sizin önerinizide alabilirim, bu arada @ÇEKİRGE ve @TEŞKİLAT üstte çekirge arkadaşa belirttim problemi, bildiğiniz render hatası mı diyeyim başka bir şey mi diyeyim bilemedim, yayınlar da bile problem yaşıyorum.Aynen öyle.
Hocam bence en sağlıklısı aldığınız yer ile irtibata geçip garantiye göndermek olacaktır, işlemci sıcaklığı aşırı fazla minimum 75 derece üzeri geziyor aldığınız FPS deseniz o da yerlerde sorunun tam olarak soğutucudan mı yoksa başka bir şeyden mi kaynaklandığını çözemedim fakat soğutucunun da bir etkisinin olduğu kesin.Önerilerinizi tabii ki alabilirim, kusura bakmayın bugün müsait olamadım geri dönüş yapamadım sizlere, yani şöyle söyleyeyim oynadığım bir oyun var yani yeni başladığım ve oyunda şöyle problemler yaşıyorum, yükleme ekranıda uzun sürüyor yaklaşık 1.30 dakika kadar diyebilirim yayındayken, bu sorunum işlemci ısınmasından kaynaklı mıdır? Test yayınından iki klip aldım sizler için hem bir bilginiz olur sorunla ilgili..
Sizin de öneriniz varsa eğer sizin önerinizide alabilirim, bu arada @ÇEKİRGE ve @TEŞKİLAT üstte çekirge arkadaşa belirttim problemi, bildiğiniz render hatası mı diyeyim başka bir şey mi diyeyim bilemedim, yayınlar da bile problem yaşıyorum.
Ekran kartından yayın açıp ayarıda quality'e getirdiğim de yayın sürekli donuyor ekran kartından kaliteli yayın veremiyorum ve işlemciden verince de 'veryfast' ayarında ondada belli aralıklar ile donmalar yapıyor fps drop gibi diyebilirim ve yüklemede fena problemler yaşıyorum..
Örnek klipleri atayım sizlere bir bakın isterseniz..
*Klip 1 ; https://clips.twitch.tv/TalentedEvilCockroachAsianGlow-xCfZP_v04sgdDB7_
*Klip 2 ; https://clips.twitch.tv/JoyousTallPartridgePJSalt--Owi5DPDHoF4tMJT
Klip 1'de afterburner ayarlarınıda açtım sonradan aklıma geldi, hem bir görmüş olursunuz..
GünaydınHocam bence en sağlıklısı aldığınız yer ile irtibata geçip garantiye göndermek olacaktır, işlemci sıcaklığı aşırı fazla minimum 75 derece üzeri geziyor aldığınız FPS deseniz o da yerlerde sorunun tam olarak soğutucudan mı yoksa başka bir şeyden mi kaynaklandığını çözemedim fakat soğutucunun da bir etkisinin olduğu kesin.
Yükleme ekranında çok bekledim demişsiniz bence SSD'nizde problem yoktur ama denemek için bir test yapın isterseniz;
https://crystalmark.info/en/software/crystaldiskmark/ bu siteden "CrystalDiskMark Standart Edition" indirip setup'ı tamamladıktan sonra tıklayarak test başlatabilirsiniz. SSD'nin okuma yazma hızlarını ölçer bir sorun varsa anlarız.
İnşallah kısa sürede halledebilirsiniz ama dediğim gibi bence garantiye gönderin "sorun yok" gibi bir şey söylerlerse tek yol yeni bir soğutucu almak gibi.