Neler Yeni

Yeni sistemin yayınlarda ki dehşet problemi.

Farway

80+ Silver
Konuyu açtım şimdi, umuyorum ve istiyorum ki bu soğutma ile bu sorunum çözülsün, bir oyuna girdiğim de 74.5 derece max 89 görünüyor :D Komik baya..
Sıkıntılı durum cidden bende yaşadığım için biliyorum.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Umarım çözeriz, çözebilecek birileri çıkar.. Yoksa hiç bir işime yaramıyor şuan sistem, youtube da video izlemekten başka.
Hocam şimdi konuyu yeni gordum blade 6700 u bende alicaktim simdi sizin sorununuz 5600x gibi bir islemciye sogutucu almadan kullanmak olmus ve bu deli cesaretidir en az 120 olmak sartiyla iyi bir sivi sogutma tabikide onerim 240mm ama kalitelisinden 600 700 tl ye bulabilirsiniz bence inşallah iyilesir durumunuz bende bu sistemi alicam ve 5600x in stock fan oldugunu gordugum icin sivi soğutma bakiyorum kendime

Calidelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mete
Hocam şimdi konuyu yeni gordum blade 6700 u bende alicaktim simdi sizin sorununuz 5600x gibi bir islemciye sogutucu almadan kullanmak olmus ve bu deli cesaretidir en az 120 olmak sartiyla iyi bir sivi sogutma tabikide onerim 240mm ama kalitelisinden 600 700 TL ye bulabilirsiniz bence inşallah iyilesir durumunuz bende bu sistemi alicam ve 5600x in stock fan oldugunu gordugum icin sivi soğutma bakiyorum kendime
Delirmek üzereyim, sistemi öneren arkadaşlar soğutucuyuda söyleseydi 1 haftadır bu allahın belasıyla uğraşmazdım.
Nasıl bir şey alacağım konusunda hiç bir fikrim yok, fikriniz ve bilginiz varsa yardımınızı bekliyorum..

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Delirmek üzereyim, sistemi öneren arkadaşlar soğutucuyuda söyleseydi 1 haftadır bu allahın belasıyla uğraşmazdım.
Nasıl bir şey alacağım konusunda hiç bir fikrim yok, fikriniz ve bilginiz varsa yardımınızı bekliyorum..
Hocam insallah sorun sogutucudur diyorum yani sogutucuyu alip baska bir şey cikarsa sixin icin uzulurum ben bu yuzden hazir sistem almiyorum herseyi farkli sitelerdrn siparis rdip kendim topluyorum suan bir 10k param var 10k daha toplarsam cok iyi olucak benim icin

Calidelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mete
Hocam insallah sorun sogutucudur diyorum yani sogutucuyu alip baska bir şey cikarsa sixin icin uzulurum ben bu yuzden hazir sistem almiyorum herseyi farkli sitelerdrn siparis rdip kendim topluyorum suan bir 10k param var 10k daha toplarsam cok iyi olucak benim icin
Şuan bile işlemci 75 derece de çalışıyor, durum bu :D

Calidelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mete
Valorantta yayındayken aldığım fpsyi gözler önüne sermek istiyorum :)

Sistem; Ryzen 5 5600X
Ekran Kartı: RX 6700 XT

Buda test kanalında yaptığım yayın testinin klibi ; https://clips.twitch.tv/FineInspiringRaisinLeeroyJenkins-VKMc__0TlfclbT0-
Test yayınının devamını isterseniz, kanaldan bakabilirsiniz. Buda dursun da, inanmayanlar olursa diye 90 a falan düştüğünü de görebilir. :)
Bu sistem ile nasıl olurda bu performansı alırsın değil mi ? :D
Ben yatıyorum, hayırlı sabahlar diliyorum herkeslere. Hala araştırma ve testler ile uğraşıyorum yazık, şu verilen paraya.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Valorantta yayındayken aldığım fpsyi gözler önüne sermek istiyorum :)

Sistem; Ryzen 5 5600X
Ekran Kartı: RX 6700 XT

Buda test kanalında yaptığım yayın testinin klibi ; https://clips.twitch.tv/FineInspiringRaisinLeeroyJenkins-VKMc__0TlfclbT0-
Test yayınının devamını isterseniz, kanaldan bakabilirsiniz. Buda dursun da, inanmayanlar olursa diye 90 a falan düştüğünü de görebilir. :)
Bu sistem ile nasıl olurda bu performansı alırsın değil mi ? :D
Ben yatıyorum, hayırlı sabahlar diliyorum herkeslere. Hala araştırma ve testler ile uğraşıyorum yazık, şu verilen paraya.
Kankacim en az yayinsiz 300 400 alman gerekiyorken islemcin sagolsun icinden geçiyor lutfen acilen sogutucu al

Calidelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mete
Kankacim en az yayinsiz 300 400 alman gerekiyorken islemcin sagolsun icinden geçiyor lutfen acilen sogutucu al
Ne kadar komik durum dimi kankacım, nelerle uğraşıyorum bildiğin gibi değil haha..
Soğutucu umarım bu derdime çare olur, kesin sonuç vericek soğutucu önerilerine açığım...

Calidelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mete
İşlemci ısısını core performance boost u kapatınca düşürsem bile bir şey değişmiyor, çok ilginçtir ki sorunu bulamıyoruz.

Ekler

• cpu core off.png
    cpu core off.png
    2.4 MB · Hit: 42

Calidelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mete
Ya aklıma bir şey takıldı sormadan edemeyeceğim, benim bu problemimin sorunu bu sistem hazır sistem olduğundan windows yüklenmesinden kaynaklı bir problem olabilir mi?
Çünki sistemi açtığım da hoşgeldiniz kurulum yapılıyor vesaire falan demişti, yeni bir kurulum anlayacağınız bu kurulumda bir problem olmuş olma ihtimali %kaçtır? M.2 SSD yi sıfırlayıp tekrar kurulum yapsam acaba bir çözüm olur mu? Her yolu deniyorum delirecem artık..

TEŞKİLAT

80+ Silver
İşlemcinin bu kadar fazla ısınması normal değil şuanlık soğutucudan gibi duruyor, Valorant oynarken MSI Afterburner yükleyerek değerlere bakabilir misiniz?

MSI Afterburner yükledikten sonra OSD Ekranı ayarlarından hangi değerlerin gözükeceğini ayarlayabilirsiniz.

Calidelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mete
İşlemcinin bu kadar fazla ısınması normal değil şuanlık soğutucudan gibi duruyor, Valorant oynarken MSI Afterburner yükleyerek değerlere bakabilir misiniz?

MSI Afterburner yükledikten sonra OSD Ekranı ayarlarından hangi değerlerin gözükeceğini ayarlayabilirsiniz.

Video da en başta açılış ekranını yapsam yeterli olur heralde değil mi? Diğer kısımlara gerek var mıdır. Bütün açtıklarını açtım.

Top Bottom