Neler Yeni

Yeni Sosyal Medya Yasası

VitoScaletta

80+ Gold
bak bu da bi nevi çomarlıktır. "sevdiğim sayfa dalga geçerse geçsin banane"
hani bizler malum kesime cumhurbaşkanı ne derse kabul edip yapıyorlar onu sevdikleri için diyoruz ya, senin bu dediğinin hiçbir farkı yok :)
dostum ne alaka ben dalga geçmiyorum sonuçta o dalga geçiyor ne yapmamı bekliyorsun sevdiğim tarzda içerik üretiyosa umrumda olmaz sevdiklerime güler geçerim onun haricinde istediğiyle dalga geçebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Gül
Türkiyede "Dark Mizah Yapıyorum" Çatısı Altında Allaha Sövmek, Dalga geçmek, siyasetle dalga geçmek, vatanı ayaklar altına almak, kadın cinayetlerini kullanarak mizah yapoyom bon demek mizah değildir şunu aklınıza sokun Türkiyede Dark Mizah YOK!

VitoScaletta

80+ Gold
Türkiyede "Dark Mizah Yapıyorum" Çatısı Altında Allaha Sövmek Dalga geçmek siyasetle dalga geçmek vatanı ayaklar altına almak kadın cinayetlerini kullanarak mizah yapoyom bon demek mizah değildir şunu aklınıza sokun Türkiyede Dark Mizah YOK!
gayet te kaliteli yapanlar var o dediğiniz şeyleri içeriğine koymadan gayet güzel shit post dark sayfaları var

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
Türkiyede "Dark Mizah Yapıyorum" Çatısı Altında Allaha Sövmek Dalga geçmek siyasetle dalga geçmek vatanı ayaklar altına almak kadın cinayetlerini kullanarak mizah yapoyom bon demek mizah değildir şunu aklınıza sokun Türkiyede Dark Mizah YOK!
doğru söylüyorsun kara mizah normalde ölüm, hastalık, savaş ile kötü konularda mutlu olmak için yapılır ama Türkiye'de çoğunlukla cinayet, cinsellik, tecavüz, din, siyaset konularda yapıyorlar.

Top Bottom