Neler Yeni

Yeni tabletimi kaç saat şarj etmeliyim?

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yıllardır o sarj takıp çıkartma mevzuları var hiç dikkat etmiyorum %5 olduğunda çektiğim çok oluyor %30-40 lara kadar edip bitene kadar kullanıyorum falan ama aşırı iyi pilini kullanan kişiyle eşit pil sağlığım var şuan (iphone 7)
Mesaj otomatik birleştirildi:

artık bu dönemde o %100 e kadar 10 saat şarj et muhabbetleri bitti zaten bide bi ara şarjda oynamayın vb vardı onlar bitti

Green MAN

80+ Bronze
7W çok düşükmüş gerçekten, ölme eşeğim ölme... İkisiyle de deneyip süre tutun isterseniz, belirgin derecede kısa sürede şarj ediyorsa Xiaomi ile devam edin. Yoksa en sağlıklısı orijinalidir.
artık o şarj olayı lityum pillerde çok önemli bir şey değil .önceki likit pillerde o olay geçerliydi yani istediğin kadar şarj edebilirsin sıkıtnı yok. adaptör mevzusu da aynı şekilde sıkıntı olmaz.
5 6 saat durmasına gerek yok dolunca çıkar
Cevaplarınız için çok teşekkürler önce ilk defa orjinali ile deneyeceğim (7Watt olan ile)100 olana kadar, aynı zamanda süre de tutacağım. Sonra
orijinal xiaomi şarj aleti ile deneyeceğim 7 Watt llık bir adaptör kullanmaya niyetim yok (yaklaşık 4-4,5 saat sürüyormuş 7040 mAh bataryayı doldurması) yani o kadar beklenmez bence zaten kaç saat kullanılıyor ki sonuçta. Batarya için farklı önerileriniz varsa eğer benimle paylaşırsanız çok sevinirm.

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
Selamlar Samsung Galaxy tab a7 aldım alırım bi h.o. şimdi sizlere bir kaç sorum var.

1- bu tableti ilk defa şarj edeceğim kaç saat şarjda durması lazım 5-6 saat şarjda tutmak zorunda mıyım.

2- tabletin yanında gelen adaptör dandik kendi Xiaomi orijinal adaptörünü kullansam tabletin bataryasına zarar verir miyim.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
70 80 bandı

Deuslra49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Deuslra49
Selamlar Samsung Galaxy tab a7 aldım alırım bi h.o. şimdi sizlere bir kaç sorum var.

1- bu tableti ilk defa şarj edeceğim kaç saat şarjda durması lazım 5-6 saat şarjda tutmak zorunda mıyım.

2- tabletin yanında gelen adaptör dandik kendi Xiaomi orijinal adaptörünü kullansam tabletin bataryasına zarar verir miyim.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
ilk gün tüm gün yani 24 saat sarj da kalsın sonra %100 olduğu zaman çıkar %10 dan sonra şarja tak

Top Bottom