Neler Yeni

yeni tarayıcıya geçtim fakat youtube'da birkaç sorun yaşıyorum

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
Microsoft Edge i tarayıcı olarak kullanma kararı aldım fakat nedense youtubeda her 2 3 dakikada bir video donuyor saniyelik oluyor belki ama yine de rahatsız edici. Opera / Brave vs. bu sorunu hiç yaşamadım sizce sorun nedir?

lexerotk

80+ Bronze
Bende yaşıyordum fakat nedenini bilmediğim için Chrome geçtim.

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende yaşıyordum fakat nedenini bilmediğim için Chrome geçtim.
sorun çözümü için hiç araştırma gereği duymadın mı ayrıca google chrome'un rami çok fazla tükettiğini iddia ediyorlar bunlara hiç baktın mı bilgilendirirsen sevinirim

lexerotk

80+ Bronze
sorun çözümü için hiç araştırma gereği duymadın mı ayrıca google chrome'un rami çok fazla tükettiğini iddia ediyorlar bunlara hiç baktın mı bilgilendirirsen sevinirim
Araştırmadım çünkü zaten bazı sitelerde Chrome yerine Edge kullandığım için sıkıntı yaşıyordum. Siteler sürekli chrome kullanmaya zorluyorlardı beni. Örneğin ücretsiz bir video düzenleme sitesi olan capcut.com gibi. Haliyle bende başka bir tarayıcıya geçmek için bahane bulmuş oldum. Ve doğrudur Chrome fazla ram kullanıyor fakat stabilite ve güvenlik açısından en iyisi o.

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
Araştırmadım çünkü zaten bazı sitelerde Chrome yerine Edge kullandığım için sıkıntı yaşıyordum. Siteler sürekli chrome kullanmaya zorluyorlardı beni. Örneğin ücretsiz bir video düzenleme sitesi olan capcut.com gibi. Haliyle bende başka bir tarayıcıya geçmek için bahane bulmuş oldum. Ve doğrudur Chrome fazla ram kullanıyor fakat stabilite ve güvenlik açısından en iyisi o.
az önce sorunuma biri şöyle bir yanıt paylaştı

1659665665307.png

eğer bu adımdan sonra yine aynı sıkıntıyı yaşarsam burda belirtirim

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Ne olursa olsun Chrome best💪

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Berkay derin
Brave :hackerman:

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
braveden gectim zaten tarayicim hacklendi mail sitelerine girince farkli bir siteye gibi gozukuyor ve parola sifirlama adimlari falan farkli bir numaradan geliyor muhtemelen brave ile alakali degil ama yine de ne olur ne olmaz diye tarayici degistirdim ben

Top Bottom