Video izlerken ses kayması yaşıyorum.

Eren07

80+
Reaksiyon skoru
79
Arkadaşlar aylardır bu sorun devam ediyor Youtube twich netflix farketmeksizin ses kayması sorunu yaşıyorum videoyu ilk açtığımda sorun yok ama 1 dk sonra falan yavaş yavaş ses kayması başlıyor videonun 2. 3. dakikasından itibaren iyice artıp artık rahatsız edici bi hale geliyor bişeyler izlerken keyif alamıyorum artık sürekli f5 atmam gerekiyor f5 atınca ses kayması düzeliyor 1dk sonra tekrar başlıyor ses kayması başladıktan sonra mesela videoyu ileriye sarıyorum görüntü 1sn kadar donup öyle devam ediyor ve o 1sn lik donma ses kayması olarak yansıyor çift monitör kullanıyorum ikinci monitörden oyun falan açarsam ses kayması iyice artıyor mozille chrome opera edge tüm tarayıcıları denedim hepsinde aynı ses kayması sorunu var ve sadece video izlerken oluyor oyun oynarken hiçbi şekilde ses kayması olmuyor sadece bişeyler izlerken oluyor
bilen eden varsa Allah rızası için söylesin nasıl çözücem bu sorunu.

Hoparlör??
sistem??

Hoparlorle alakalı değil hoparlor ve 2 farklı kulaklıkla denedim ayrıca videoda ses kayması olurken 2. ekranda oyunda ses kayması olmuyor hoparlorle alakalı falan olsa oyundada ses kayması olurdu sistemde
gtx 750ti
i7 6700k
16gb ram

o zaman bilmiyorum bilgisayarcıya götür en iyisi

Başkan bilgisayarcıya götürcek olsam buraya konu açmazdım :S

reis hortlatmış gibi oldu ama sorunu çözdün mü bende de tam olarak aynısı var şuan fena tilt ediyor ses kayması

reis hortlatmış gibi oldu ama sorunu çözdün mü bende de tam olarak aynısı var şuan fena tilt ediyor ses kayması
Kanka Ram ler uyumsuzdu Anakartımın desteklediği ram ile benim kullandığım ramler uyumsuzdu başka sorunlarda yaşıyordum komple pc yi değiştirdim 120k ya pc topladım artık öyle bi sorunum kalmadı ama muhtemelen ram'lerden olabilir benim anakart örn 1.200mhz destekliyodu kullandığım ram 1.600mhz idi o uyuşmazlık yüzünden oluyor diye tahmin ediyorum

Geri