Neler Yeni

Yeni taşındığımız şehirdeki yaşıtlarım

ahenk'

80+ Silver
Dostlar 1-2 ay önce Balıkesir Gönen'den Tokat Erbaa'a taşındık. İlçe güzel ama insanları çok garip. Birkaç gün önce sınıf arkadaşlarımla tanıştım çok garipler. Yan masadaki kızlara "fiuvvv yavrum" vesaire dediler. O an masanın altına saklanmak istedim. Kızlar da garip. Konuşuyoruz mesela normal bir şekilde birden video atıyor "seni anan benim için doğurmuş canım" şarkısı çalıyor ve göz kırpıyor. Normalde ortalamanın üstünde bir tipim var ama buradaki kızlardan sonra keşke böyle olmasam dedim. Kızları güzel ama apta.l. 2 sene boyunca nasıl burada kalacağım hiçbir fikrim yok. Tek keyfim birkaç kişi ile basket oynamak

Son düzenleme:

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş
Dostlar 1-2 ay önce Balıkesir Gönen'den Tokat Erbaa'a taşındık. İlçe güzel ama insanları çok garip. Birkaç gün önce sınıf arkadaşlarımla tanıştım çok garipler. Yan masadaki kızlara "fiuvvv yavrum" vesaire dediler. O an masanın altına saklanmak istedim. Kızlar da garip. Konuşuyoruz mesela normal bir şekilde birden video atıyor "seni anan benim için doğurmuş canım" şarkısı çalıyor ve göz kırpıyor. 2 sene boyunca nasıl burada kalacağım hiçbir fikrim yok. Tek keyfim birkaç kişi ile basket oynamak
Allah sabır versin sana.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Allah yardımcın olsun

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Kişiliğine elveda edeceksin o zaman dostum...

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Ne yaşanıyor orda öyle.

Osas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Deha utku yalçınkaya
Dostlar 1-2 ay önce Balıkesir Gönen'den Tokat Erbaa'a taşındık. İlçe güzel ama insanları çok garip. Birkaç gün önce sınıf arkadaşlarımla tanıştım çok garipler. Yan masadaki kızlara "fiuvvv yavrum" vesaire dediler. O an masanın altına saklanmak istedim. Kızlar da garip. Konuşuyoruz mesela normal bir şekilde birden video atıyor "seni anan benim için doğurmuş canım" şarkısı çalıyor ve göz kırpıyor. 2 sene boyunca nasıl burada kalacağım hiçbir fikrim yok. Tek keyfim birkaç kişi ile basket oynamak
Allah yardımcı olsun sana kolay gelsin :d

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
FİİİUVVV YAVRUM dedikten sonra ne yaşandı.

ahenk'

80+ Silver

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Wtf cümleye bak : d
Mesaj otomatik birleştirildi:

acınası bir bakış atıp ve önlerine döndüler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslına kalırsa her kız veya erkek böyle değil ama %70 falan böyle. Keko yani
Kaç yaşındasın bu arada?