Neler Yeni

Yeni telefon alınacak hangisini önerirsiniz

OsmanK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Osman Koç
Arkadaşlar merhaba, telefonu arkadaşım alacak şuan elindeki biraz eskidi bana gösterdi bir kaç marka ama ben karar veremedim çünkü aklında bayağı bir telefon var siz olsanız aşşağıda gösterdiğim telefonlardan hangisini alırdınız ve neden ?
Telefonlar : Xiaomi mi 10 lite
Xiaomi mi 9t
Samsung note 8 pro
Samsung galaxy a70
Samsung galaxy m31
Samsung galaxy a71
Huawei p40 lite

Biliyorum çok fazla söyledim ama bütçeye göre hangisi daha iyiyse onu önerin örneğin iki telefonda aynı fiyat ama x telefon şu özelliğinden dolayı daha iyi falan derseniz bende öyle anlatabilirim arkadaşıma şimdiden teşekkürler

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Xioami MI 9T Pro kullanıyorum. Çok memnunum. MI 9T tavsiye ederim. Kesinlikle üzmez seni.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Xioami MI 9T Pro kullanıyorum. Çok memnunum. MI 9T tavsiye ederim. Kesinlikle üzmez seni.
MI 9T kullanıyorum, her şeyi ile harika bir telefon. Ayrıca uzunca bi süre göremeyeceğimiz bir tasarım taşıyor.

OsmanK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Osman Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım güle güle kullan , peki o telefonu almasaydın bu gösterdiğim telefonlardan hangisini alırdın söyleyebilirmisin acaba

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Anladım güle güle kullan , peki o telefonu almasaydın bu gösterdiğim telefonlardan hangisini alırdın söyleyebilirmisin acaba
Teşekkürler. Araştırmak lazım şimdi bir şey söylesem yanlış olur diğerlerini pek bilmediğim için.

Baturalp2608

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Baturalp2608

Temberi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148