Yeni Telefon Önerisi

Reaksiyon skoru
41
İphone XS MAX sıfır mı almayalım yoksa iphone 11 pro mu ?
bazı arkadaslar max yerine normal iphone 11 al diyorlar ama ben özellik bakımından xs max daha çok hoşuma gitt ve 64 gb yeterli olurmu icloud ile halledersin 256 almana gerek yok diyorlar fikirlerinizi alabilrimiyim ?

Ben olsam XS Max çünkü 11 pro'nun tasarımını beğenmiyorum, ancak daha güncel bir telefon alıp uzun ömürlük kullanmak istiyorsan 11 pro.

11 pro sıfır almaya bütcem yok xs max sıfır alabilirim ama 2. el telefonda almak istemiyorum xs maxı daha çok övüyorlar ekranı daha iyiymiş

İphone XS MAX sıfır mı almayalım yoksa iphone 11 pro mu ?
bazı arkadaslar max yerine normal iphone 11 al diyorlar ama ben özellik bakımından xs max daha çok hoşuma gitt ve 64 gb yeterli olurmu icloud ile halledersin 256 almana gerek yok diyorlar fikirlerinizi alabilrimiyim ?
Android için olsa tavsiye veririm ama Apple'ı çok antipatik buluyorum ben 😊

O zaman hele İphone gibi bir telefon için hiç 2. El riske girme malum Apple piyasası... Sıfır al kafan rahat olsun.
bi kaç kez 2. el yüzünden mağdur olduğum için birdaha 2. el almak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gayet iyi telefonlar üretiyorlar, applea karşı bir ön yargı var. Kullanmayan adam bile markaya laf yapıyor. Iphone XS Max alın derim.
bende onu düşünüyorum ama 64 gb 8000 tl 256 gb 9.400 tl bu durumda 64 lük yeterli olurmu acaba diye düşünüyorum icloud ile çözülür diyolar

Gayet iyi telefonlar üretiyorlar, applea karşı bir ön yargı var. Kullanmayan adam bile markaya laf yapıyor. Iphone XS Max alın derim.
Ben antipatik buluyorum kullanıcıyı eğmek isteyen bir firma ben kullanamam zaten 2019 yılında otgyi büyük yenilik diye tanıtmaları olsun stabil olsun diye telefonlardaki Bluetooth bağlantısını bile kısıtlamaları olsun hâlâ SD kart yuvasına karşı gereksiz ısrarları olsun Orta seviye Android'de bile rahatça sunulan oyuncakların milyonda birini sunmamaları olsun son derece antipatik bir firma bana göre
Intel=Apple ikisi zarar ettikçe teknoloji gelişir

Geri