Sıvı sogutmaya katılıyorum. Anakart iyi, bütçeye bağlı. Kasa da o fiyata daha iyileri var ama fiyatı düşünmezsek kötü değil.Sıvı soğutma kasa anakart değişirse daha iyi bence
Sıvı soğutma bence daha ucuza daha güzeller bulunabilir. Marka takıntısı varsa bilemem. Anakart üst model olursa daha iyi ama bu da kötü değil. Ve sistem hazır sistem mi?Ana Kart Bedavaya Geldi Değiştiremem Güç Keynağını 850w olarak değiştirecem ana kart yetersiz mi güzel değilmi kasayı-sıvı soğutmayı ben asustercih ettim sistem ful asus olsun diye
Fiyatı ne? Soğutur ama asus pahalı oluyor geneldeSıvı Soğutma 13600k Yı Güzel Soğutmaz Mı?
Sistem Hazır Sistem Değil Sadece Anakart Hediye Geldi Psu Vardı Zaten Diğerlerini Ben AldımSıvı sogutmaya katılıyorum. Anakart iyi, bütçeye bağlı. Kasa da o fiyata daha iyileri var ama fiyatı düşünmezsek kötü değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıvı soğutma bence daha ucuza daha güzeller bulunabilir. Marka takıntısı varsa bilemem. Anakart üst model olursa daha iyi ama bu da kötü değil. Ve sistem hazır sistem mi?
Fiyatı ne? Soğutur ama asus pahalı oluyor genelde
Aldıysanız hayırlı olsun, güzel. Almadıysanız daha ucuza bulabilirdik ondan dedim. Yoksa gayet güzelSistem Hazır Sistem Değil Sadece Anakart Hediye Geldi Psu Vardı Zaten Diğerlerini Ben Aldım
H770 parasına her türlü Z690 alırsınSıvı sogutmaya katılıyorum. Anakart iyi, bütçeye bağlı. Kasa da o fiyata daha iyileri var ama fiyatı düşünmezsek kötü değil.
Marka Takıntım VarSıvı sogutmaya katılıyorum. Anakart iyi, bütçeye bağlı. Kasa da o fiyata daha iyileri var ama fiyatı düşünmezsek kötü değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıvı soğutma bence daha ucuza daha güzeller bulunabilir. Marka takıntısı varsa bilemem. Anakart üst model olursa daha iyi ama bu da kötü değil. Ve sistem hazır sistem mi?
Toplama o zaman bos takıntı bos işler kötü ürünlerMarka Takıntım Var
Demek istediğim parayı düşünmezsek kötü değil ama düşünürsek dediginiz gibi.H770 parasına her türlü Z690 alırsın