Çözüldü✓ Yeni Topladığım DDR5 Sistem Nasıl YARDIM LÜTFEN

Sıvı soğutma kasa anakart değişirse daha iyi bence
Sıvı sogutmaya katılıyorum. Anakart iyi, bütçeye bağlı. Kasa da o fiyata daha iyileri var ama fiyatı düşünmezsek kötü değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ana Kart Bedavaya Geldi Değiştiremem Güç Keynağını 850w olarak değiştirecem ana kart yetersiz mi güzel değilmi kasayı-sıvı soğutmayı ben asustercih ettim sistem ful asus olsun diye
Sıvı soğutma bence daha ucuza daha güzeller bulunabilir. Marka takıntısı varsa bilemem. Anakart üst model olursa daha iyi ama bu da kötü değil. Ve sistem hazır sistem mi?

Sıvı sogutmaya katılıyorum. Anakart iyi, bütçeye bağlı. Kasa da o fiyata daha iyileri var ama fiyatı düşünmezsek kötü değil.

Sıvı soğutma bence daha ucuza daha güzeller bulunabilir. Marka takıntısı varsa bilemem. Anakart üst model olursa daha iyi ama bu da kötü değil. Ve sistem hazır sistem mi?
Sistem Hazır Sistem Değil Sadece Anakart Hediye Geldi Psu Vardı Zaten Diğerlerini Ben Aldım

Fiyatı ne? Soğutur ama asus pahalı oluyor genelde

Sistem Hazır Sistem Değil Sadece Anakart Hediye Geldi Psu Vardı Zaten Diğerlerini Ben Aldım
Aldıysanız hayırlı olsun, güzel. Almadıysanız daha ucuza bulabilirdik ondan dedim. Yoksa gayet güzel

Pcle 5.0 atx 3.0 özellikli 850 watt psu al riske girme .

Marka Takıntım Var:)

Hocam o psu da bir sorun var 750w olan modelinde. 850 olan sorunsuz. 850 olan modele yönelin. Ben 850 olanı kullanıyorum. zamanında araştırmıştım baya oradan biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,353
Üyeler
184,149
Son üye
yamtar00
Geri