Neler Yeni

Yeni topladığım GMK87+Monka Snowleopard V2+Resimli keycap

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Muhammed emin efe
Arkadaşlar eski topladığıma çok benziyor, aynısı değil ama keycap olarak renk tonları aynı sadece. Onda da snowleopard v2 seçtim çünkü prelube işlemini bu switchte düzgün yapıyor yapan firma. O yüzden genelde bunu tercih ediyorum. Diğer firmalar bi switchte düzgün lube yaparken diğerinde çok az yaplamış oluyorlar genel olarak. Cream yellow v3 pro ile aynı ses diyebilirsiniz. Eskisine benzeme sebebi satışını yaptığım için resimli keycaplere sahip ürünlerin daha çok beğenilmesi. Herkes kendine özel istiyor veya çok kişide olmayan tarzda. Sesini de ekliyorum. Ses gerçekte daha tok mikrofon da biraz daha cırtlak bi ses çıkmış.
WhatsApp Image 2024-10-10 at 22.12.10.jpeg
WhatsApp Image 2024-10-10 at 22.12.10 (1).jpeg
WhatsApp Image 2024-10-10 at 22.12.10 (2).jpeg
WhatsApp Image 2024-10-10 at 22.12.11.jpeg

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Yusuf Karayer
Arkadaşlar eski topladığıma çok benziyor, aynısı değil ama keycap olarak renk tonları aynı sadece. Onda da snowleopard v2 seçtim çünkü prelube işlemini bu switchte düzgün yapıyor yapan firma. O yüzden genelde bunu tercih ediyorum. Diğer firmalar bi switchte düzgün lube yaparken diğerinde çok az yaplamış oluyorlar genel olarak. Cream yellow v3 pro ile aynı ses diyebilirsiniz. Eskisine benzeme sebebi satışını yaptığım için resimli keycaplere sahip ürünlerin daha çok beğenilmesi. Herkes kendine özel istiyor veya çok kişide olmayan tarzda. Sesini de ekliyorum. Ses gerçekte daha tok mikrofon da biraz daha cırtlak bi ses çıkmış.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Baya iyi hocam. Bu arada G24F-2'nin performansı nasıl?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Muhammed emin efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
düştüm klavyeye ne güzel bişeymiş
Saolun hocam. Bizde erkek düşürüyoruz işte :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baya iyi hocam. Bu arada G24F-2'nin performansı nasıl?
Hocam gayet memnunum sadece 1 pixel geldiğinde mavi rengi vermiyordu, sadece mavi rengi ama diğer renkleri veriyor. Onu da sorun etmedim. Büyüme vs de olmadı. Gayet iyi şekilde kullanıyorum. Ben alırken en fp üründü şu an belki daha iyileri vardır.

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
şu arka tarafa ne deniyo tam bilmiyorum ama siyah olsaydı daha güzel olurdu bence

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
vergi muhabbeti varken gmk87 yi nerden aldın

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Muhammed emin efe
Onu diyor evet beyaz ya.
aynen kasasından bahsediyorum siyah olsaydı daha uyumlu dururdu bence
Kankam şöyle oldu. Biz Beyazıt'ta toptancıyız ve dükkanımıza mal alırken kargomuza ben klavyeleride veya sattığım ürünleri de ekletiyorum, bazen de amcam mühendis o yurtdışına gidince rica ediyorum. Siyah kasada gelecek normalde ama dükkanın malları gemi ile geldiği için daha yavaş geliyor, amcam daha erken döndüğü için o da beyazını getirmişti. Elimde beyaz renk olduğu için bununla dizdim. Siyah olana bu keycapleri takmayı düşünüyorum. Biraz uzun anlattım ama dfsdfsdf.
WhatsApp Image 2024-10-11 at 21.32.45.jpeg

vergi muhabbeti varken gmk87 yi nerden aldın
Bi üstte ki mesajı oku kankam. Vergi müşavirine 10k ve ekstra verilgeri ödeyen herkes alabilir :D . Yurtdışından gelirken 450 dolar valiz hakkı da var tabii herkesin.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Kankam şöyle oldu. Biz Beyazıt'ta toptancıyız ve dükkanımıza mal alırken kargomuza ben klavyeleride veya sattığım ürünleri de ekletiyorum, bazen de amcam mühendis o yurtdışına gidince rica ediyorum. Siyah kasada gelecek normalde ama dükkanın malları gemi ile geldiği için daha yavaş geliyor, amcam daha erken döndüğü için o da beyazını getirmişti. Elimde beyaz renk olduğu için bununla dizdim. Siyah olana bu keycapleri takmayı düşünüyorum. Biraz uzun anlattım ama dfsdfsdf.
Alıntıyı görüntüle

Bi üstte ki mesajı oku kankam. Vergi müşavirine 10k ve ekstra verilgeri ödeyen herkes alabilir :D . Yurtdışından gelirken 450 dolar valiz hakkı da var tabii herkesin.
Keycapsler fenasal iyi hayırlı olsun , böyle bir fırsatın varken alüminyum kasalı bi klavye de topla bence akko yellow proyla fena oluyor ( leobog hi75 favorim şu anlık )

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Muhammed emin efe
Keycapsler fenasal iyi hayırlı olsun , böyle bir fırsatın varken alüminyum kasalı bi klavye de topla bence akko yellow proyla fena oluyor ( leobog hi75 favorim şu anlık )
Kankam çok saol teşekkürler, alimunyum getirmeyi düşünüyorum aklımı okudun. Fazla getirmem ama 1-2 model var aklımda. M1W'nin yenisi çıktı V3 onu getiricem. Veya Magnetic switchli bi alimunyum kasa getiricem.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Kankam çok saol teşekkürler, alimunyum getirmeyi düşünüyorum aklımı okudun. Fazla getirmem ama 1-2 model var aklımda. M1W'nin yenisi çıktı V3 onu getiricem. Veya Magnetic switchli bi alimunyum kasa getiricem.
o da mantıklı , almışken eski usül al bence switchini keycapini vb değiştirirsin , manyetikte seçeneklerin baya kısıtlanıyor

Top Bottom