Powecolor almamaya çalışınMerhabalar arkadaşlar,
Bu topladığım ilk bilgisayar aslında pek toplama denemez ama yorumlarınızı merak ediyorum sistem ile ilgili,
saygılar.
4.830tlkac TL
neden hocamPowecolor almamaya çalışın
Ben şahsen güvenmiyorum
alınmaz4.830tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden hocam
Daha ucuzu yok ki ekran kart fiyatları 2 küsür den başlıyor işlemcide zaten 800 +600 ana kart bişey kalmadı ki geriyealınmaz
pahalı
var varDaha ucuzu yok ki ekran kart fiyatları 2 küsür den başlıyor işlemcide zaten 800 +600 ana kart bişey kalmadı ki geriye
malesef siparişi verdiğim için değiştiremeyiz , ama bu sistemde ne kadar zarar ettim ?var var
hazır sistem şart mı
toplama olursa sana bir tane toplayacağım
ssd aldın mımalesef siparişi verdiğim için değiştiremeyiz , ama bu sistemde ne kadar zarar ettim ?
var var
hazır sistem şart mı
toplama olursa sana bir tane toplayacağım
berbatINTEL I5 9400F-ZOTAC GTX1650 D6 AMP.MSI H310M PRO-VDH PLUS-KINGSTON 480GB-8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 9400F-ZOTAC GTX1650 D6 AMP.MSI H310M PRO-VDH PLUS-KINGSTON 480GB-8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam buna 8gb ram ekletip almayi dusunuyorum gta v gibi oyunlarda sorun yasatir mi? Vatandan alacagiz 5500 TL butcem var. Acil yanitlarsan sevinirim
Bence powercolor almayın ben şahsen hiç güvenmiyorum bütçe varsa gtx 1650'ye bakınMerhabalar arkadaşlar,
Bu topladığım ilk bilgisayar aslında pek toplama denemez ama yorumlarınızı merak ediyorum sistem ile ilgili,
saygılar.