Yeni Topladığım Sistem Güzel mi?

korumalar ve verimlilik önemli, korumalar olmazsa ısındığı halde aşırı yüklenme, prizden gelen akımın sıkıntılı olması durumunda zarar görme ihtimali ve aşırı yüklenme halinde bozulma olur(her psu sadece kendini bozarak veda etmiyor maalesef). verimlilik iyi olmazsa güçlü bir ekran kartı taktığın zaman tdp değeleri ucu ucuna yetiyor ise ekran kartı yük altına girdiğinde pc kapanabilir, veya ömrü ilerleyince bunu yapmaya başlayabilir.
arkadaşın dediği gibi verimlilik önemi de var.

"bence" kötü. hazır sistem alsan daha mantıklı gibi ramler en az 6000MHz CL38 expo olmalı

10 saniyede topladığım sistem link . biraz daha kafa yormalısın o kadar para vereceksin sonuçta.
attığın sistemdeki ssd skc3000s ile değiştirilirse psu hariç güzel, onun dışında attığın linkte seçili olan o 600w psu 7800xtyi beslemez ve beslesede kalitesi iyi değil, kasa+psu şeklinde satılan kasalardaki hiçbir psu kaliteli gelmiyor zaten haklarındada bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum ama bilgide çok az

ayrıca arkadaş oturup oc yapmayacağı için hazır sistemde bulunan cl32 ye düşmek uğruna çok fazla para verilmesi şart değil, cl36 6000mhz öyle çok iyi bir değer olmasada gayet yeterli olur attığın sistemde cl32 6400 uğruna 2000 fark kesiyor

attığın sistemdeki ssd skc3000s ile değiştirilirse psu hariç güzel, onun dışında attığın linkte seçili olan o 600w psu 7800xtyi beslemez ve beslesede kalitesi iyi değil, kasa+psu şeklinde satılan kasalardaki hiçbir psu kaliteli gelmiyor zaten haklarındada bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum ama bilgide çok az

ayrıca arkadaş oturup oc yapmayacağı için hazır sistemde bulunan cl32 ye düşmek uğruna çok fazla para verilmesi şart değil, cl36 6000mhz öyle çok iyi bir değer olmasada gayet yeterli olur attığın sistemde cl32 6400 uğruna 2000 fark kesiyor
kasa+psu alınacaksa nzxt ve raijintek gibi marka harici psu+kasa almayın bunu deme sebebim NZXT nin kötü psu su yok raijintekin de kötü psusu yok denilebilir.

her şeyi güzel seçmişsiniz fakat aldığınız kasa hazır psu ile geliyor dikkat edin ve msi mag serisinin tek kötü psusu 600 ve 650 dir onun yerine NZXT c750 veya high power performance 850w alabilirsiniz.
Nasıl bir kadar alıyım

Nasıl bir kadar alıyım
https://www.itopya.com/KendinTopla?...309_2-24237_1-24676_1-20721_1-25427_1-26550_1 hocam sizin için olabildiğince en iyi upgradeleri yaptım fiyatıda düşük tutmaya çalıştım ve tam olarak bütçenize uygun oldu seçtiğim kasada egzoz fan bulunmuyor o yüzden ekstra 1 adet daha fan ekledim 500 TL'ye montajı yapıldığında o fanı montajlayacaklardır kasayı - psu yu - ana kartı - rami ve ssdyi olabildiğince güzel tuttum ve bu bütçeye göre güzel pc bir çıktı ortaya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son olarak başka bir yerden thermaltake peerless assasin almayı unutmayın işlemciyi soğutmak için.

https://www.itopya.com/KendinTopla?...309_2-24237_1-24676_1-20721_1-25427_1-26550_1 hocam sizin için olabildiğince en iyi upgradeleri yaptım fiyatıda düşük tutmaya çalıştım ve tam olarak bütçenize uygun oldu seçtiğim kasada egzoz fan bulunmuyor o yüzden ekstra 1 adet daha fan ekledim 500 TL'ye montajı yapıldığında o fanı montajlayacaklardır kasayı - psu yu - ana kartı - rami ve ssdyi olabildiğince güzel tuttum ve bu bütçeye göre güzel pc bir çıktı ortaya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son olarak başka bir yerden thermaltake peerless assasin almayı unutmayın işlemciyi soğutmak için.
Hocam bırde ben yaptım bırde buna bakarmısınız https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-23930_1-26748_1-28042_2-24237_1-28404_1-27973_1-28317_1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,457
Üyeler
185,101
Son üye
creatine
Geri