Crime scene cleaner muhteşem bir oyun bu arada listeye gears 5 de ekleyinAlıntıyı görüntüle
şimdilik bunları ekledim başka bulamadım hikayeli de baktım fakat bulamıyorum ve çoğu bilindik oyunları bitirdim metro god of war ve dying light gibi
9 king diye ufak güzel bir oyun gelecek demosu var test etmeni öneririm, deep rock galactic türkiye de bilinen bir oyun değil , v rising yine öyle , binding of isaac türkiye de 3 kişi falan oynuyor sanırım , benim aklıma şimdilik bunlar geldi btd6 oynarken müptelası olma dikkat et.Alıntıyı görüntüle
şimdilik bunları ekledim başka bulamadım hikayeli de baktım fakat bulamıyorum ve çoğu bilindik oyunları bitirdim metro god of war ve dying light gibi
bende çok beğendim polis oyunu direkt dikkatimi çekti fakat türkçe yok yamada bulamadımOyun dün çıktı demosu güzeldi beğenmiştim şimdi full sürümünü oynayacağım
![]()
Save 15% on The Precinct on Steam
Averno City, 1983. Gangs rule the streets and your father lies restless in his grave. Clean up the city, uncover the truth, and embark on thrilling vehicle chases through destructible environments in this neon-noir action sandbox police game.store.steampowered.com
Yama bir kaç güne çıkar muhtemelen.bende çok beğendim polis oyunu direkt dikkatimi çekti fakat türkçe yok yamada bulamadım
Rogue like seversen güzel tavsiyelerim var.Alıntıyı görüntüle
Td6 çok seviyorum hep aliyim dedim unuttum aklıma geldi öyle hep izledimRogue like seversen güzel tavsiyelerim var.
Td6 tek başına +100 saat oynatıyor.