Neler Yeni

Yardım Yeni ve iyi bir laptop aldım ama ilk kez laptop kullanacam arkadaşlarım pişman olacaksın diyor laptopu nasıl kullanmalıyım neler yapmalıyım

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
3.5 sene laptop kullandım. Temiz kullandım çizik bile yoktu. 4 GB ram 250 SSD ekleyip PC yi aldığım ilk fiyattan sattım.

FareV

80+ Bronze
Kral Senin En Büyük Hatan oyun oynamak için laptop almandır emin ol bu fiyata masaüstünü toplarsın ve üstüne yeni ekipmanlarını bile alırsın okadar fiyat farkı var ilk pişman olacağın konu bu olsun

Kral Senin En Büyük Hatan oyun oynamak için laptop almandır emin ol bu fiyata masaüstünü toplarsın ve üstüne yeni ekipmanlarını bile alırsın okadar fiyat farkı var ilk pişman olacağın konu bu olsun
Adam oyun oynayacağım laptop alacağı mı demiş böyle yorum yapıyorsun
Ne demiş başlıkta ilk kez laptop kullanacağım nasıl kullanmalıyım demiş sen burada masaüstü vs laptop yapıyorsun. Şu zamana kadar laptop kullanmayan adam masaüstü ne biliyordur değil mi? Demek ki adama mobil bir cihaz lazım gitsin kasa mı toplasın

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
  1. 6 ayda bir iç temizliğini yap ve termal macununu kaliteli bir ürünle yenile.
  2. Izgaraların önünü sakın kapatma.
  3. Repack gibi şeyler de kullanma. HDD veya SSD ömrünü büyük ölçüde etkiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur Tokdemir
  1. 6 ayda bir iç temizliğini yap ve termal macununu kaliteli bir ürünle yenile.
  2. Izgaraların önünü sakın kapatma.
  3. Repack gibi şeyler de kullanma. HDD veya SSD ömrünü büyük ölçüde etkiliyor.
Repackın ne olduğunu bilmiyorum bilgi verir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

3.5 sene laptop kullandım. Temiz kullandım çizik bile yoktu. 4 GB RAM 250 SSD ekleyip PC yi aldığım ilk fiyattan sattım.
8gb ram 256gb ssd var ssdyi sonradan yükseltebiliyor muyum? Yoksa yeterli midir

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Repackın ne olduğunu bilmiyorum bilgi verir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

8gb RAM 256gb SSD var ssdyi sonradan yükseltebiliyor muyum? Yoksa yeterli midir
Crack oyunların sıkıştırılmış bir kurulum dosyası.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Anladım bildiğim kadarıyla 256gb SSD var hangi oyunları indirebilirim ya da artırabilir miyim boş alanı sonradan
Bir sürü oyun var ve güncellemeleri var. O konuda bilgi veremem. Boş alanı sonradan arttıramazsın ama depolama için HDD'yi kullanabilirsin.

3.5 sene laptop kullandım. Temiz kullandım çizik bile yoktu. 4 GB RAM 250 SSD ekleyip PC yi aldığım ilk fiyattan sattım.
Ayrı klavye kullanımını bu sebeple önerdim. 5 sene kadar laptop kullandım masaüstü topladığımda artık laptop başka birşeye benziyordu. Asus kullanıyordum paneli aluminyum olanlardan. WASD tuşları artık basmamaya başlamıştı arada sinirlenip tuşlara vuruyordum demek ki. Sol bilek kısmına denk gelen kısım artık delik delik olmuştu belki bilekliklerin metal kısımlarının sürtmesinden belki terle birlikte artık korozyona mı uğradı noldu... Çok kötü bir görüntü... Bir de batarya olayı var aslında. Ne kadar kullanılırsa o kadar ömrü azalıyor. İhtiyaç duyulmadığı durumda bence batarya çıkarılıp (eğer mümkünse) sadece kabloyla kullanılmasını da öneririm. Son 2yılda masaüstü gibi kullandım resmen laptopu :D

Top Bottom