ferdicoskun
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Masaüstü bilgisayar satın aldım şuan ki bilgisayarımda windows 7 mevcut. Windows 10 olarak hangi sürümü yüklemem gerekiyor acaba ?
windows keyleri satılıyormuş internette 50 tl ye virüs programı windows keyi filan satın alabiliyormuşuz ? Almak mantıklı mı acaba bir problem yaşıyan yok sanırımFark etmez o. Pro da yükleyebilirsiniz Single Language de yükleyebilirsiniz.
Almak mantıklıdır anakart değiştirmediğiniz sürece istediğiniz kadar format atsanızda key gitmez.windows keyleri satılıyormuş internette 50 TL ye virüs programı windows keyi filan satın alabiliyormuşuz ? Almak mantıklı mı acaba bir problem yaşıyan yok sanırım
Virüs programı ne alaka onu anlamadım ama OEM key'lerden alabilirsiniz. Almak gayet mantıklı. Bir sürü kişi biliyorum Windows'un orijinal diskine 1000 ₺ vereniwindows keyleri satılıyormuş internette 50 TL ye virüs programı windows keyi filan satın alabiliyormuşuz ? Almak mantıklı mı acaba bir problem yaşıyan yok sanırım
1000₺ verenlerinde bir açıklaması vardır elbetVirüs programı ne alaka onu anlamadım ama OEM key'lerden alabilirsiniz. Almak gayet mantıklı. Bir sürü kişi biliyorum Windows'un orijinal diskine 1000 ₺ vereni.