Neler Yeni

Yeni Yavru Muhabbet kuşu aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yahya
Yeni yavru muabbet kuş aldım ama elimee alınca ısrıyor omzuma yada kafa konuca ısırmıyor sevmeye çalışıyorum ısırıyor nden acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Lütfü A
elinde beslenmesini sağla, ısırdığında elini çekme , kuşun da üstüne çok gitme ilk günden her yerini mıncıklama korkmasın. adım adım

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enescan Kepüç
Yeni yavru muabbet kuş aldım ama elimee alınca ısrıyor omzuma yada kafa konuca ısırmıyor sevmeye çalışıyorum ısırıyor nden acaba
sana daha güvenmiyor biraz zaman ver direk ele almaya çalışma biraz zaman geçsin yavaş yavaş kafesin etrafına eline dokun elini ayaklarının altına götür

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Ali Mert Okuducu
Avcunun içine yem koy ordan yesin kafesine yem koyma. Eline alışınca bir şey yapmaz

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Fettah Özalp
Yavru ise elinle kuşum gövdesini kapatma veya elini üstüne getirip onu baskı altında hissettirme, elini kafese şok iyice bi ısırsın. Yavaşça yakınlaş sonrasında gidecek yeri kalmayınca eline konar, sevmeye felan çalışma öyle biraz bekleyin sonra zamanla elinizin ona zarar vermediğini öğrenecek ve elinizi uzattığınız zaman gelicek. Sonra seversin istediğin gibi veyahut kelime oyun öğrenirsin sana kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide arkadaşın dediği gibi avuç içinde besleyebilirsin, birde eğer evdeki ilk günü ise 1 2 gün elleme kafeste dursun. Aldığın gibi kuşla etkileşime girme sadece yemini suyunu koy
Mesaj otomatik birleştirildi:

Odadan odaya götürme kafesi ilk hangi odaya soktuysan o odada 2 gün ona eklemeden beklesin orda. Sadece yemini suyunu koy. Sonra dediğim gibi işlemleri uygula.

Top Bottom