Yeniden doğmuş gibi hissettiren şeyler

Reaksiyon skoru
68
liste kişisel deneyimlerime göre yapılmış olup herkeste aynıı etkiyi yaşatacak anlamına gelmemektedir.
1- bol sıcak suyla yıkanmak
2- soğuk havada hasta olmamaya dikkat etmek şartıyla içeriyi havalandırmak.
3- rüyada korkunç olaylar yaşayıp uyanınca rüya olduğunu anlamak
4- çay içmek
5- şarkı dinlemek
6- gece sessiz ve karanlık bir odada oturmak.
7 - hastalığı atlatmak.
8 - yazın havanın serin olduğu bir gün
9 - soğuk havada ısınmak
10 - gerisini sen tamamla ben bulamadım başka

tabii ki de işin/okulun tatil olmasıdır. 2 gün tatil de bitti yarın geri işe başla :D

masturnasyon yapmak
1000008043.webp

bu soruyu 5 yıl önce sormuş olsanız muhtemelen duşa girmek ve favori animene (attack of titan) baştan başlayıp hayatın meşguliyetlerinden uzak yalnız geçirmelik 1 haftalık kafa tatili derdim.
şimdi bunu der miyim? nerdeeee, zaman yok abi. büyüdük be abi. ekmek parası lazım be abi.
ama büyüsek de beni yeniden doğmuş gibi hissettiren şeyler var elbetteki. haftasonu ilk sezon kısmetse olur kastıktan sonra pazartesi sendromuna meydan okuyup sıcak bir duş ardından uykuda overthink sonrası pamuk gibi bir kadına dönüşüyorum. herkes pazartesileri geç kalırken ben relax bir şekilde erkenden gidiyorum. iş çıkışı da sevgilimle buluşuyoruz, centilmen ve karizmatik bir erkek olduğunu söylemeden geçemeyeceğim kiğılı kombinini eksik etmez beyefendimiz.yemeğimizi yer bir de sinema patlatır döneriz ve o kutlu pazartesi günü benim yeniden doğuş şarj oluş günümdür.
5 yıl önceki anime bağımlısı Sare bugünleri yaşayacağını bilse ne mi derdi
"abi oha, yuh lan"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,989
Üyeler
183,778
Son üye
yikheuen
Geri