ESTAROSSA58
80+ Bronze
lan yürü git bak bakayım varmıymış yokmuymuş ne boş adamsınız ya azıcık araştırmak yerineZafer'in mülteciler hariç bir vaadi yok gibi ama sen bilirsila
lan yürü git bak bakayım varmıymış yokmuymuş ne boş adamsınız ya azıcık araştırmak yerineZafer'in mülteciler hariç bir vaadi yok gibi ama sen bilirsila
Zaferin verdiği vaatlerin 10 katını Liberal Demokrat Parti veriyor. Gidin ona oy verin o zaman.lan yürü git bak bakayım varmıymış yokmuymuş ne boş adamsınız ya azıcık araştırmak yerine
bura.k ciddiye alabileceğim bir adam değilsin canım liberal diyor şaka gibiZaferin verdiği vaatlerin 10 katını Liberal Demokrat Parti veriyor. Gidin ona oy verin o zaman.
Adamların ne teşkilatı var ne üyesi var. Allah aşkına 13 yaşında mısınız? Oy veremeyecek olduğunuz belli zatende...
İşte, yazdığım mesajı anlayamayacak kapasitede olduğun için Zafer gibi partilerin peşinden gidiyorsun.burak ciddiye alabileceğim bir adam değilsin canım liberal diyor şaka gibi
AKP den iyidirZafer'in mülteciler hariç bir vaadi yok gibi ama sen bilirsin.
Mülteciler giderse yüksek kira fiyatları dahil envai çeşit sorun düzelicek. Adamlar direk toptan çözüyor işi.Zafer'in mülteciler hariç bir vaadi yok gibi ama sen bilirsin.
yavrum beni delirtme sen kaile alınabilecek bir adam değilsin şaka gibisin espriden fazlası değilsin yani kusura bakma gerçekler bu ben adama şu partiye oy ver mi demişim nerenden okudun bu yazımı adam parti hakkında bir iddia da bulunmuş bende bu iddia'nın yanlış olduğunu bunun kendisinin teyit etmesini söylüyorum senin gibi bir adamın kime oy verdiğine ben karışamam beyniniz var azıcık kullanın araştırın doğru yolu bulun banane lanİşte, yazdığım mesajı anlayamayacak kapasitede olduğun için Zafer gibi partilerin peşinden gidiyorsun.
LDP'nin de Zaferle neredeyse aynı hatta daha iyi vaatleri var diyorum.
Zafer gibi onunda teşkilatı yok diyorum.
Aralarındaki 1 farkı bul, bende zafere vereceğim. Ciddiye alabileceğim adam değilsin diyor bide, hayırdır, ben senin nereden canın oluyorum? Arka yatakta acı bir geçmişin mi var benimle? Ağzını haddini topla Rick PP'li şahıs.
Zeka seviyen:yavrum beni delirtme sen kaile alınabilecek bir adam değilsin şaka gibisin espriden fazlası değilsin yani kusura bakma gerçekler bu ben adama şu partiye oy ver mi demişim nerenden okudun bu yazımı adam parti hakkında bir iddia da bulunmuş bende bu iddia'nın yanlış olduğunu bunun kendisinin teyit etmesini söylüyorum senin gibi bir adamın kime oy verdiğine ben karışamam beyniniz var azıcık kullanın araştırın doğru yolu bulun banane lan
Mültecileri geri gönderemezsin. Avrupa ile imzaladığın uzun süreçli bir anlaşma var. Eğer geri gönderirsen yüz milyar dolardan fazla tazminat ödemek zorunda kalırsın Avrupaya. Bu parayla zaten yüzlerce sorunu tek kalemde çözebilirsin.Mülteciler giderse yüksek kira fiyatları dahil envai çeşit sorun düzelicek. Adamlar direk toptan çözüyor işi.
Peki bu anlaşma anayasaya uygum mu? Parayla sorunlar çözülüyor olsaydı marshall paraları ile çözülürdü.Mültecileri geri gönderemezsin. Avrupa ile imzaladığın uzun süreçli bir anlaşma var. Eğer geri gönderirsen yüz milyar dolardan fazla tazminat ödemek zorunda kalırsın Avrupaya. Bu parayla zaten yüzlerce sorunu tek kalemde çözebilirsin.
3 ıq herif bana akıl veriyor lnabksjdbak cevap veremeyince ona buna saldırıyor ötede kudur veletZeka seviyen:
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca biraz daha yavrun dersen aklını alırım çiçeğim benim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mültecileri geri gönderemezsin. Avrupa ile imzaladığın uzun süreçli bir anlaşma var. Eğer geri gönderirsen yüz milyar dolardan fazla tazminat ödemek zorunda kalırsın Avrupaya. Bu parayla zaten yüzlerce sorunu tek kalemde çözebilirsin.
adam yasa uydurduyala kaynak burağın malum bölgeleri kaile almayın şu adamı ya hukuk bilmez bişi bilmez anca atıyor kafasındanPeki bu anlaşma anayasaya uygum mu? Parayla sorunlar çözülüyor olsaydı marshall paraları ile çözülürdü.
Anayasaya uygun olup olmaması dış devletleri ilgilendirmez. Adamlar anlaşma yaptı ve karşılığında para verdi.Peki bu anlaşma anayasaya uygum mu? Parayla sorunlar çözülüyor olsaydı marshall paraları ile çözülürdü.
Sen hala benim konumda mısın? Defolup git, ergen 13 yaşında ağzında emziğiyle gelmiş bıdıbıdı yapıyor.adam yasa uydurduyala kaynak burağın malum bölgeleri kaile almayın şu adamı ya hukuk bilmez bişi bilmez anca atıyor kafasından