Neler Yeni

🔴 Yeniden Refah Partisi, AKP'yi Yerel Seçimlerde Desteklemeyeceğini Açıkladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

GTX 1050 Tİ

80+ Bronze
Anayasaya uygun olup olmaması dış devletleri ilgilendirmez.
İlgilendirir. Mesela sevr anlaşması mebusan meclisi tarafından onaylanmadığından hukuken geçersizdir kurtuluş savaşının yanı sıra.

Ayrıca vatandaşlığa geçen mülteciler para desteği falan almıyor.
Oy?
Ayrıca Marshall yardımları ülke bu parayı kıyaslamak saçmalığın daniskası.
"Nuri Demirağ tarafından kurulduktan sonra İsmet İnönü tarafından devletleştirme kapsamına alınan uçak ve uçak motoru fabrikaları, Eskişehir tank fabrikası ve Kırıkkale silah fabrikası Menderes döneminde NATO standartlarına uymadıkları gerekçisiyle kapatıldılar."

Bura.K

80+ Silver
"Nuri Demirağ tarafından kurulduktan sonra İsmet İnönü tarafından devletleştirme kapsamına alınan uçak ve uçak motoru fabrikaları, Eskişehir tank fabrikası ve Kırıkkale silah fabrikası Menderes döneminde NATO standartlarına uymadıkları gerekçisiyle kapatıldılar.
Konumuzla ne alakası var bu bilginin? Dediğimi tekrar okuyun.
İlgilendirir. Mesela sevr anlaşması mebusan meclisi tarafından onaylanmadığından hukuken geçersizdir kurtuluş savaşının yanı sıra.
Sınır-Toprak anlaşmaları ile ülkeiçi anlaşmalar farklılık gösterir.
Ona bakacak olursak biz Avrupa Birliğinin Hukuk üyelerindeniz ama Anayasa mahkemesini tanımıyoruz.
Ancak bu kendi iç meselemiz olduğundan Avrupa karışmıyor.
Ne "oy"? "Bizimle aynı haklara sahipler" dedim zaten. Bu sebepten dolayı çoğu Vatandaşlık almıyor bile, yardım alabilmek için.
Oy konusu ayrı bir konu ve şu anda konuştuğumuzla pek alakası yok.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Konumuzla ne alakası var bu bilginin? Dediğimi tekrar okuyun.

Sınır-Toprak anlaşmaları ile ülkeiçi anlaşmalar farklılık gösterir.
Ona bakacak olursak biz Avrupa Birliğinin Hukuk üyelerindeniz ama Anayasa mahkemesini tanımıyoruz.
Ancak bu kendi iç meselemiz olduğundan Avrupa karışmıyor.

Ne "oy"? "Bizimle aynı haklara sahipler" dedim zaten. Bu sebepten dolayı çoğu Vatandaşlık almıyor bile, yardım alabilmek için.
Oy konusu ayrı bir konu ve şu anda konuştuğumuzla pek alakası yok.
3 ıq dedimde sende max 1.5 :) lahsdbnkajsdn az zırla canım benim. gülüm bu yaşa bu zeka ile gelmenden dolayı seni tebrik ediyorum espri konusu bura.k

Bura.K

80+ Silver
3 ıq dedimde sende max 1.5 :) lahsdbnkajsdn az zırla canım benim. gülüm bu yaşa bu zeka ile gelmenden dolayı seni tebrik ediyorum espri konusu bura.k
Sen hala burada mısın? Köpek gibi komut mu vereyim gitmen için? Hala daha hakaretler hakaretler, dua et karşımda falan değilsin. Komik şey seni, sen git gözlük markasını dinleme cihazı sanan herife oy ver. Hadi, yallah. Oy vermeye yaşın yeterse tabi. :D

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Sen hala burada mısın? Köpek gibi komut mu vereyim gitmen için? Hala daha hakaretler hakaretler, dua et karşımda falan değilsin. Komik şey seni, sen git gözlük markasını dinleme cihazı sanan herife oy ver. Hadi, yallah. Oy vermeye yaşın yeterse tabi. :D
abnsdkjbas 1.5 ıq :D burak nasılda kuduruyor babana öyle komut verdilerde ordanmı gördün :D karşında olsam ne yapıcan len velet sorduklarıma cevap veremiyen bi adamsın kaile alıp yazdığıma şükret canım benim

Bura.K

80+ Silver
Uygunsuz davranış
abnsdkjbas 1.5 ıq :D burak nasılda kuduruyor babana öyle komut verdilerde ordanmı gördün :D karşında olsam ne yapıcan len velet sorduklarıma cevap veremiyen bi adamsın kaile alıp yazdığıma şükret canım benim
Kuçu kuçu kuçu, bak sol üstte DA forumun logosu var, ona tıkla, oradan anasayfaya dön. Hatta kuçucuk, beni engelle direkt. 2 aylıksın daha, zekan yeter mi bilmiyorum kuçu.

Rick PP'li mahlukat seni. :D 23 yaşındayım, İMÜ'de TIP okuyorum. "1,5 IQ" diyen daha lise matematiği falan çözüyor. Velet diyor hala, sorularıma cevap vermeyen diyor ama soru sormamış. Garibimde şizofrenlikte var. Bide Rick And Morty izleyip etkisinde kalmış garibim, Rick PP'si falan koymuş. Ha bide zamanında "Sinan Oğan'a oy vermeyende ne bileyim" falan diye mesajlarda yazmış.

Senin zeka seviyen, düşüklüğün sana yeter. Hadi uzaklaş. Konumu daha fazla kirletme.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
lan yürü git bak bakayım varmıymış yokmuymuş ne boş adamsınız ya azıcık araştırmak yerine
Şu üsluba bak. Şu yazım hatalarına bak. Bu adamın Özdağ'cı olması çok normal.
Sen şu CV'de bi adama oy verebilirsin. Benim kolumu kesseler yine vermem. :D
Kuçu kuçu kuçu, bak sol üstte DA forumun logosu var, ona tıkla, oradan anasayfaya dön. Hatta kuçucuk, beni engelle direkt. 2 aylıksın daha, zekan yeter mi bilmiyorum kuçu.

Rick PP'li mahlukat seni. :D 23 yaşındayım, İMÜ'de TIP okuyorum. "1,5 IQ" diyen daha lise matematiği falan çözüyor. Velet diyor hala, sorularıma cevap vermeyen diyor ama soru sormamış. Garibimde şizofrenlikte var. Bide Rick And Morty izleyip etkisinde kalmış garibim, Rick PP'si falan koymuş. Ha bide zamanında "Sinan Oğan'a oy vermeyende ne bileyim" falan diye mesajlarda yazmış.

Senin zeka seviyen, düşüklüğün sana yeter. Hadi uzaklaş. Konumu daha fazla kirletme.
Herkesin lisede faşist olduğu bir dönem vardır hocam. Liseyi bitirince geçer.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Uygunsuz davranış

tamam kuki hemen göstereyim 1.5 ıq ile soruyu anlamaman normal
''yavrum beni delirtme sen kaile alınabilecek bir adam değilsin :) şaka gibisin espriden fazlası değilsin yani kusura bakma gerçekler bu ben adama şu partiye oy ver mi demişim nerenden okudun bu yazımı adam parti hakkında bir iddia da bulunmuş bende bu iddia'nın yanlış olduğunu bunun kendisinin teyit etmesini söylüyorum senin gibi bir adamın kime oy verdiğine ben karışamam beyniniz var azıcık kullanın araştırın doğru yolu bulun banane lan''

ben adama şu partiye oy ver mi demişim nerenden okudun bu yazımı ???
kukiciğim 1.5 ıq zeka seviyenle bul bakalım cevabı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu üsluba bak. Şu yazım hatalarına bak. Bu adamın Özdağ'cı olması çok normal.
Sen şu CV'de bi adama oy verebilirsin. Benim kolumu kesseler yine vermem. :D

Herkesin lisede faşist olduğu bir dönem vardır hocam. Liseyi bitirince geçer.
dostum ben sana her hangi bir partiye oy ver demiyorum ama attığın post okadar zavallıca ki ya bunu insanlar iddia edebilir git bir sen bak diyorum bunu anlamak yerine üstteki 1.5 ıq herif gibi haraket ediyorsunuz yazık ülkenin bu halde olması şaşırmıyor ama suç bende toplamı 3 ıq etmiyecek adamlara laf anlatmaya çalışıyoruz adam tıp okuyorum hüüü diye zırlıyor :D okuduğunu anlamıyor soru nerde diyor

faşist demiş bide allahım çıldırmamak elde değil tanımını yap desem yapamaz 1.3

Bura.K

80+ Silver
üstteki 1.5 ıq herif gibi haraket ediyorsunuz yazık ülkenin bu halde olması şaşırmıyor
Sana cevap vermeye değmez. Olgun olan, en azından liseli ergenler gibi davranmayan bir şahsiyet ilk başta hakaretle cevap vermez. Bir yerin mi tutuştu yoksa bir şey arkadan seni zorluyor mu bilmiyorum ama bu ağız ile çok dayak yersin. Hala 1,5 IQ diyor. Okuduğum bölümün yüksek ihtimalle çaycısı bile olamayacak birisisin sen. Birisine "düşük zekalı" demeden önce karşındakini tanısan iyi edersin yoksa böyle rezil olursun.

Mesajlarını rapor ettim, 4 puanlık uyarı alırsın mesajlarında kaldırılır. Konumu daha fazla kirletme, annene-babana-bacına küfür etmek istemiyorum. Eğer biraz daha hakaret etmeye devam edersen sonu senin için ağır biter. Forumda bu konuda deneyimli arkadaşlar var, az uğraşmadım onlarla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

🔴 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Teşkilatların AKP'yi desteklemediğini ve 'nefret' duyduğunu belirtti.
Nitekim bu "desteklememe" kararını alanda zaten Teşkilatlardı.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Sana cevap vermeye değmez. Olgun olan, en azından liseli ergenler gibi davranmayan bir şahsiyet ilk başta hakaretle cevap vermez. Bir yerin mi tutuştu yoksa bir şey arkadan seni zorluyor mu bilmiyorum ama bu ağız ile çok dayak yersin. Hala 1,5 IQ diyor. Okuduğum bölümün yüksek ihtimalle çaycısı bile olamayacak birisisin sen. Birisine "düşük zekalı" demeden önce karşındakini tanısan iyi edersin yoksa böyle rezil olursun.

Mesajlarını rapor ettim, 4 puanlık uyarı alırsın mesajlarında kaldırılır. Konumu daha fazla kirletme, annene-babana-bacına küfür etmek istemiyorum. Eğer biraz daha hakaret etmeye devam edersen sonu senin için ağır biter. Forumda bu konuda deneyimli arkadaşlar var, az uğraşmadım onlarla.
canım benim sen bu zeka ile nasıl hayatta kaldın ya :D bu kadar yazana kadar soruya cevap versene kuki cik seni statü yarıştırıyor zavallı :D 1.4 ıq bak fark etmeye bilirsin ama konuştukça düşüyor soruma cevap veremeyen okuduğunu anlamayan bir zavallısın kaile almıyorum dediklerimi anlayabilecek bir zeka seviyesinde değilsin üzgünüm rezil olan birisi varsa o da sensin gülüm benim okuduğu bölümle hava atmaya çalışan bir değişik bir veletsin garip bir şaka konususun nasıl kuduruyorsan ana baba katmaya çalışıyorsun zavallısın uğraşabildiğin kadar uğraş gülüm benim ama soruma cevap vermiyeceksen yazma be :D yorma beni 1.4 seni

Bura.K

80+ Silver
canım benim sen bu zeka ile nasıl hayatta kaldın ya :D bu kadar yazana kadar soruya cevap versene kuki cik seni statü yarıştırıyor zavallı :D 1.4 ıq bak fark etmeye bilirsin ama konuştukça düşüyor soruma cevap veremeyen okuduğunu anlamayan bir zavallısın kaile almıyorum dediklerimi anlayabilecek bir zeka seviyesinde değilsin üzgünüm rezil olan birisi varsa o da sensin gülüm benim okuduğu bölümle hava atmaya çalışan bir değişik bir veletsin garip bir şaka konususun nasıl kuduruyorsan ana baba katmaya çalışıyorsun zavallısın uğraşabildiğin kadar uğraş gülüm benim ama soruma cevap vermiyeceksen yazma be :D yorma beni 1.4 seni
Yok Allah çarpsın anlama kıtlığın var. Cevap falan vermiyorum abisi, bacına ve annene selamlarımı ilet. Ellerinden ayaklarından öpüyorum hepsinin. Yaylan şimdi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,420
Üyeler
163,314
Son üye
Aron Feller
Top Bottom