Neler Yeni

Yenilenmiş ip 11 alacağım nelere dikkat etmeliyim?

TamerThe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Tamer bayrak
şuanda note 11 pro kullanıyorum bunu anneme verip kendime yenilenmiş bir 11 alacağım 128 gb telefon gelince iade etme şansım var dış kozmetiğinden başka neye dikkat etmeliyim bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Erdem
şuanda note 11 pro kullanıyorum bunu anneme verip kendime yenilenmiş bir 11 alacağım 128 gb telefon gelince iade etme şansım var dış kozmetiğinden başka neye dikkat etmeliyim bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim
Almayın derim
S22 almayı çalışın derim

sirefeee

80+
Yenilenmiş almamalısın hocam 2. Elden temiz değişensiz al

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Yaklaşık 1 ay önce yenilenmis iphone 11 alan birisi olarak söylüyorum telefon ilk geldiginde sarji falan yoksa ilk basta sarja tak %100e kadar dolsun en son surume guncelle pil performansina bak benim telefonum yaklaşık 6 saat gidiyor normali de bu zaten iphone 11in bi de cok isinip isinmadigina bak ilk 1 hafta biraz fazla isinabilir zaten ayarlara girdiginde pil kisminda da yaziyor bu sonrasinda pil sagligina ve pilin orijinal olup olmadigi uyarisina bak kameralarina bak

Bate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bate
Hocam öncelikle telefonun sıfırının vaat ettiği her şeyin o telefonda da bulunması lazım, bunlar için bazı test programları vardı (telefon hakkındaki her şeyi gösteren). O programlardan test ettikten sonra eksik bilgi varsa aldığınız yere başvurun, ilgilenirler mi bilmem. Parçaların orjinalliğini bilmeniz lazım genelde yenilenmiş telefonlarda yan sanayi parça kullanırlar. Uzun lafın kısası yenilenmiş telefon almak çok risklidir, başka telefonlara yönelebilirsin, yada ikinci elden temiz değişeni olmayan bir telefon almayı dene. Yenilenmiş alınmaz dememin sebebi aylarca telefoncu da çalıştım ordan biliyorum kendisi de aynı şekilde satıyordu. Bence orjinalliği bozulmamış bir temiz telefon bulmaya çalış 2.elden yada başka bir telefona yönel. İyi forumlar hocam

TamerThe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Tamer bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
memnun musunuz hocam.peki?
Yaklaşık 1 ay önce yenilenmis iphone 11 alan birisi olarak söylüyorum telefon ilk geldiginde sarji falan yoksa ilk basta sarja tak %100e kadar dolsun en son surume guncelle pil performansina bak benim telefonum yaklaşık 6 saat gidiyor normali de bu zaten iphone 11in bi de cok isinip isinmadigina bak ilk 1 hafta biraz fazla isinabilir zaten ayarlara girdiginde pil kisminda da yaziyor bu sonrasinda pil sagligina ve pilin orijinal olup olmadigi uyarisina bak kameralarina bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam öncelikle telefonun sıfırının vaat ettiği her şeyin o telefonda da bulunması lazım, bunlar için bazı test programları vardı (telefon hakkındaki her şeyi gösteren). O programlardan test ettikten sonra eksik bilgi varsa aldığınız yere başvurun, ilgilenirler mi bilmem. Parçaların orjinalliğini bilmeniz lazım genelde yenilenmiş telefonlarda yan sanayi parça kullanırlar. Uzun lafın kısası yenilenmiş telefon almak çok risklidir, başka telefonlara yönelebilirsin, yada ikinci elden temiz değişeni olmayan bir telefon almayı dene. Yenilenmiş alınmaz dememin sebebi aylarca telefonda çalıştım ordan biliyorum kendisi de aynı şekilde satıyordu. Bence orjinalliği bozulmamış bir temiz telefon bulmaya çalış 2.elden yada başka bir telefona yönel. İyi forumlar hocam
sağolun bakacağım

• Beğen
Reaksiyonlar: Bate

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
memnun musunuz hocam.peki?
Hocam cok memnunum anlatamam yani samsung galaxy a04 kullaniyodum zaten a0x serisi hic iyi bir telefon degil o yuzden de memnun olabilirim ama cidden akiyor telefon benim icin tek sikintisi bazen durduk yere isinabiliyor o da iphone 12 ve altindaki modellerde kronik gibi bir seymis sanirim yapabilicek bir seyim yok onun disinda her seyi guzel gayet mutluyum

TamerThe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Tamer bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cok memnunum anlatamam yani samsung galaxy a04 kullaniyodum zaten a0x serisi hic iyi bir telefon degil o yuzden de memnun olabilirim ama cidden akiyor telefon benim icin tek sikintisi bazen durduk yere isinabiliyor o da iphone 12 ve altindaki modellerde kronik gibi bir seymis sanirim yapabilicek bir seyim yok onun disinda her seyi guzel gayet mutluyum
pil sağlığınız şuanda kaç birde siteden aldiysaniz link birakmaniz mümkün müdür?

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
pil sağlığınız şuanda kaç birde siteden aldiysaniz link birakmaniz mümkün müdür?
%100 pil sagligim ben trendyolda bir saticidan almistim orada bile kosulsuz iade vardi 14 gun icinde ki dedigim yer cokta bilinen bir yer degil zaten cok fazla stogu da yok sen bilindik sitelerden alabilirsin en kotu 14 gun icinde iade edersin istemedigin gibi gelirse

TamerThe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Tamer bayrak
İyi forumlar hocam aklınızda bi soru varsa mesajımı alı
%100 pil sagligim ben trendyolda bir saticidan almistim orada bile kosulsuz iade vardi 14 gun icinde ki dedigim yer cokta bilinen bir yer degil zaten cok fazla stogu da yok sen bilindik sitelerden alabilirsin en kotu 14 gun icinde iade edersin istemedigin gibi gelirse
tamamdir sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi forumlar hocam aklınızda bi soru varsa mesajımı alıntılayıp sorabilirsiniz.
bu test programlarindan bildiğiniz varmı hocam

HDogus

80+ Bronze
Yenilenmiş sıkıntı adamların ne yaptıkları belirsiz.

Top Bottom