Neler Yeni

Yenilenmiş Iphone x 64GB Alınır Mı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O paraya sıfır se var ama bence x daha iyi ve bence alınır.
Sıfırlanmış telefon: F5 çekilmiş site gibidir . 2.el her şeyi yenilenmiş durumda

rıza baba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus Emre Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski bir cihaz ve orta seviye android cihazlarda bile daha güçlü işlemci var artık. Alınmaz bence. iPhone istiyorsan daha güncel modellere yönelmen daha mantıklı olur bence.
aynen Iphon bir telefon düşünüyorum

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Easycep bu işi koşullara servise dökmüş bence buradan alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski bir cihaz ve orta seviye android cihazlarda bile daha güçlü işlemci var artık. Alınmaz bence. iPhone istiyorsan daha güncel modellere yönelmen daha mantıklı olur bence.
Hocam a11 denginde bir işlemci var mı ? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın yerine ne alınır sizce ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus Emre Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha güzel modeller derken hangileri ?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Easycep bu işi koşullara servise dökmüş bence buradan alın

Hocam a11 denginde bir işlemci var mı ? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın yerine ne alınır sizce ?
Android tarafında güncel orta seviye işlemciler (SD 720G gibi) bile A11 civarında performans verebiliyor.

Android tarafında o yüzden yüzlerce alternatifi var ama konu sahibi iPhone istediği için o bütçelerde küçük ekran sorun değilse sıfır iPhone SE 2020 veya büyük ekran istiyorsa daha ucuza yenilenmiş iPhone XR tercih edilebilir.

Yenilenmiş ne demek
İkinci el demek. Satmadan kusuru varsa tamir ediyorlar veya kasa çok hasarlıysa yeni kasa takıyorlar falan ama ikinci el yani 😀

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Android tarafında güncel orta seviye işlemciler (SD 720G gibi) bile A11 civarında performans verebiliyor.

Android tarafında o yüzden yüzlerce alternatifi var ama konu sahibi iPhone istediği için o bütçelerde küçük ekran sorun değilse sıfır iPhone SE 2020 veya büyük ekran istiyorsa daha ucuza yenilenmiş iPhone XR tercih edilebilir.

İkinci el demek. Satmadan kusuru varsa tamir ediyorlar veya kasa çok hasarlıysa yeni kasa takıyorlar falan ama ikinci el yani 😀
O zaman se daha iyi . A13 bionic var onda yani işlemci olarak diyorum. Se f/p ama o kadar güzel değil diyorlardı

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Alınmaz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
O zaman se daha iyi . A13 bionic var onda yani işlemci olarak diyorum. Se f/p ama o kadar güzel değil diyorlardı
SE tasarım olarak iPhone 8 tasarımını kullanıyor. Küçük olduğu için ve yeni sonsuz ekran mantığına ters bir cihaz olduğu için herkese uygun bir cihaz değil ama bu mesajı yazdığım telefondur kendisi 😀

YiğitAysul

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,546
Üyeler
161,086
Son üye
cılbırtom
Top Bottom