Neler Yeni

Öneri Yenilenmiş telefon alınır mı

15k ya kadar alınır bence yenilenmiş ,ama bu fiyattan sonra sıfır telefon bulunabiliyor.
Bence alınır ,ama çok iyi test edin gelince sorun varsa iade edin hemen.

sadece bu site üzerinden değil genel söylemek gerekirse a kalite (bazılarında a+ varmış galiba) altından alınmaz. Yenilenmiş telefon alınırsa a kalite alınır demek değil ama alacaksan a kalitesini al ama kağıtta değişenler kısmında pil yazıyor bazıları ama değişen sadece pil olmuyor, ekranda değişmiş olabilir veya herhangi bir sensörü vesaire ve her an bozulmaya müsait oluyorlar, kamerası vesaire her an her şey olabilir durumda kısaca. Örneklerini gördüm yaşadım o yüzden tecrübeliyim diyelim.

Almayın. Başınızın ağrıma ihtimali ağrımama ihtimalinden daha fazla.

kişiden kişiye değişir kankam. taksitle alacaksan yenilenmişten başka çaren yok. tabi istediğin modele göre değişir de. ama içi açılmamış 2.el bulursan daha iyi. attığın model örnek miydi bilmiyorum ama o modele girme derim baya bi eski çıldırtabilir. yenilenmiş alacaksan bi easycep şubesine git yenilenen parçalar hangisi görme imkanın varsa ona göre alırsın. a kalite her yeri tertemiz ama değişmiş, b kalite ufak çizikli ama ful orj gibi şeyler de olabilir bilmiyorum biraz da şans gibi.

Alınmaz

Geri