SadeceBirisi.
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 9,061
Annemin s3 mini si hala sapa sağlam açılıyor (benim telefonumun ekranından daha iyi..)S3 Mini veya S25 Ultra öneririm.
Annemin s3 mini si hala sapa sağlam açılıyor (benim telefonumun ekranından daha iyi..)S3 Mini veya S25 Ultra öneririm.
ŞU PROFİL FOTORAFINI DEĞİŞTİR ALTIMA YAPIYORUMS3 Mini veya S25 Ultra öneririm.
S3 mini kötü diyen yok GOATAnnemin s3 mini si hala sapa sağlam açılıyor (benim telefonumun ekranından daha iyi..)
Biliyorum orda s3 mini çıkalı 12 sene oluyor ona rağmen amoled ekranı var ona dikkat çektim 2019 da çıkan ip11 E bile konulmamış o ekranŞU PROFİL FOTORAFINI DEĞİŞTİR ALTIMA YAPIYORUM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
S3 mini kötü diyen yok GOAT
Ayfon Hem hersene kısıstlıyor kullanıcısınıBiliyorum orda s3 mini çıkalı 12 sene oluyor ona rağmen amoled ekranı var ona dikkat çektim 2019 da çıkan ip11 E bile konulmamış o ekran
Tek iyi yanı muadil androidlere göre daha iyi Story atılmasıAyfon Hem hersene kısıstlıyor kullanıcısını
paranla rezil olmak istiyorsan al ben önermem kesinlikle , YD al ama YD alacaksan iphoneler problem çıkarıyor özel bir sebebi yok ise android YD alıp rahat olabilirsiniz.Merhabalar arkadaşlar ben iphone 15 almak istiyorum ama bütcedende biraz kısmak istiyorum ne yapmam gerek yenilenmiş alınır mı?
yani hocam renkler ufak daha canlı gözüküyor kimsenin umrunda olacağını düşünmem.Tek iyi yanı muadil androidlere göre daha iyi Story atılması