Yenilenmiş İPhone 15 Alınır Mı?

Reaksiyon skoru
22
Merhabalar arkadaşlar ben iphone 15 almak istiyorum ama bütcedende biraz kısmak istiyorum ne yapmam gerek yenilenmiş alınır mı?

Merhabalar arkadaşlar ben iphone 15 almak istiyorum ama bütcedende biraz kısmak istiyorum ne yapmam gerek yenilenmiş alınır mı?
Yenilenmiş cihazlara çıkma parça kullanıyorlar ve ileride satarken aldığının 1/3 fiyatına satarsın o yüzden ona vereceğin parayı yurd dışı 16pro al en kötü

15 fiyatına 0 S24 al. Yenilenmiş alınmaz

iphone direkt alınmaz senelerce kullancaksa note 10 ve ya s25 s20 gibi şeyler al
abi şu yorumları nasıl yapabiliyorsunuz piyasaya uzun yıllar güncelleme desteği denen şeyi getiren marka Apple. Yepyeni Samsung S24 cihazlara Samsung halen OneUI 7 güncellemesini vermemişken (S25 alsın millet diye) Apple uzun yıllar kullanılmaz Samsung al diyecek kadar habersiz olmayın piyasadan

Yenilenmiş alınmaz. 2. elde daha uyguna alınır.

Yenilenmiş önermem 2. el almanız bile daha okeydir ama bana kalsa direkt 0 alın kafanız rahat etsin derim bütçeniz yetiyorsa

Geri