Neler Yeni

Yenilenmiş Telefon Alınır Mı ?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bütçe
2000
Öncelikle merhaba. Telefon konusunda az çok bilgim olsa da yenilenmiş kavramıyla yeni karşılaştım. Babama 1800 TL civarında telefon alacaktık ve bana Iphone 6'yı yenilenmiş olarak 1500TL'den satan hepsiburada linki attı (LİNK) . Yaptığım araştırmalarda o kadar da önerilmediğini fark ettim. Bana da pek mantıklı gelmiyor. Fakat bunu babama anlatmam zor olacak. Apple bu yaa gibisinden bakıyor olaya. O yüzden sizlere sormam gerektiğini düşündüm bu durumu. Şimdi lafı uzatmadan şunu soracağım. 1800 TL civarında (2 bine kadar zorlayabiliriz) birkaç telefon buldum. Telefonlar sırasıyla (REDMI 9 ), (ALCATEL 3X 2020) ve 1500 TL fiyatıyla (OUTKITEL C21) Bana kalırsa Redmi 9 bu konu da en mantıklısı olacaktır fakat sizlerin fikirlerini de merak ediyorum. Bu durumda ne yapmalıyım ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,570
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Iphone 6 zaten eski yenilenmiş olsa da olmasa da bence günümüz zamanı için yeterli bir telefon değil.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
yenilenmiş sanırım kipa migros gibi örnek olarak sergileniyor onu alıp temizleyip satıyorlar mutlaka alırken telefoncuya gidip eksik mi bozuk mu diye baktırın sağlamsa alın

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Iphone 6 zaten eski yenilenmiş olsa da olmasa da bence günümüz zamanı için yeterli bir telefon değil.
Ben de öyle düşünüyorum Iphone 8 almadığın sürece uygun bir fiyata böyle iphoneları kovalamak mantıklı gelmiyor android tarafında daha iyi alternatifleri var. Alternatif olarak belirttiklerim hakkında ne düşünüyorsun ?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
O fiyat bandında yurtdışı redmi 9 al o kadar garantisiz telefon istiyosan knk.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,570
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ben de öyle düşünüyorum Iphone 8 almadığın sürece uygun bir fiyata böyle iphoneları kovalamak mantıklı gelmiyor android tarafında daha iyi alternatifleri var. Alternatif olarak belirttiklerim hakkında ne düşünüyorsun ?
Xiaomi garanti konusunda adamı biraz yoruyor hatta bu konuda konu açtım biraz uzun ama Redmi'yi ciddi düşünüyorsanız okuyun derim.
Bunun dışında Redmi 9 performans olarak iyi alcatel ve diğer model telefon ucuz olsa da pek güven veren markalar değil bence.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Yurt dışı alır ise IMEI attırmak zorunda kalacak.
o kadar zor bişi değil. Ayrıca aldığın yer atıyor. Ayrıca ben kendim attım, biraz anlıyorsa bu işlerden kendisi de atar. Yoksada aldığı yer atar.

HoYeon Jung

80+ Gold
İPhone 6 alınmaz. Yenilenmiş nedir, şöyle. Mesela ekranı ve kamerası fiziksel olarak kırık. Adamlar pert ama kamerası sağlam İphone 6'nın kamerayı alıp takıyorlar. Ekran içinde aynı şey geçerli. Aslında güzel iş, tavsiye ederim ama İphone 6 gerçekten alınmaz.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,695
İsim
misfit
Öncelikle merhaba. Telefon konusunda az çok bilgim olsa da yenilenmiş kavramıyla yeni karşılaştım. Babama 1800 TL civarında telefon alacaktık ve bana Iphone 6'yı yenilenmiş olarak 1500TL'den satan hepsiburada linki attı (LİNK) . Yaptığım araştırmalarda o kadar da önerilmediğini fark ettim. Bana da pek mantıklı gelmiyor. Fakat bunu babama anlatmam zor olacak. Apple bu yaa gibisinden bakıyor olaya. O yüzden sizlere sormam gerektiğini düşündüm bu durumu. Şimdi lafı uzatmadan şunu soracağım. 1800 TL civarında (2 bine kadar zorlayabiliriz) birkaç telefon buldum. Telefonlar sırasıyla (REDMI 9 ), (ALCATEL 3X 2020) ve 1500 TL fiyatıyla (OUTKITEL C21) Bana kalırsa Redmi 9 bu konu da en mantıklısı olacaktır fakat sizlerin fikirlerini de merak ediyorum. Bu durumda ne yapmalıyım ?
2 aya yakın süredir yenilenmiş iPhone 6S kullanıyorum, 1200TL'ye aldım. Genel olarak her şeyden memnunum fakat bu durum satıcıdan satıcıya değişir.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Xiaomi garanti konusunda adamı biraz yoruyor hatta bu konuda konu açtım biraz uzun ama Redmi'yi ciddi düşünüyorsanız okuyun derim.
Bunun dışında Redmi 9 performans olarak iyi alcatel ve diğer model telefon ucuz olsa da pek güven veren markalar değil bence.
Teşekkür ederim cidden işime yarayacak bir yazı gibi gözüküyor okuyacağım.

Top Bottom