Neler Yeni

Yardım Yenilenmiş Telefon Alınır Mı?

merbaamet

80+
Reaksiyon skoru
24
Selamlar yenilenmiş telefon almayı düşünyüorum. Aklımda olan model İphone 11 128GB (Duruma bağlı olarak 12 64GB lık modelde aklımda) taksit fırsatı vs diye tercih edceğim. Samsung, Xiaomi, Vs. istemiyorum. Yıllardır zaten Android kullanıyorum. Şimdi yenilenmiş telefon alanlara soru soracağım cihazın neyine bakmalıyım, cihaz geldikten sonra nelerini kontrol etmeliyim vs vs? Cevaplarsanız sevinirim.

Selamlar yenilenmiş telefon almayı düşünyüorum. Aklımda olan model İphone 11 128GB (Duruma bağlı olarak 12 64GB lık modelde aklımda) taksit fırsatı vs diye tercih edceğim. Samsung, Xiaomi, Vs. istemiyorum. Yıllardır zaten Android kullanıyorum. Şimdi yenilenmiş telefon alanlara soru soracağım cihazın neyine bakmalıyım, cihaz geldikten sonra nelerini kontrol etmeliyim vs vs? Cevaplarsanız sevinirim.
Yenilenmiş cihazların parçaları çok oynuyorlar.
2. El tercih edilebilir

Cihazları yan sanayi parçalarla topluyorlar genel olarak 8 Plus almıştım, değişmeyen tek şeyi Face ID'ydi :D

En iyi kategoride alın.Sorun çıkarsa iade edersiniz.2 hafta sonrada sorun çıkabilir.2.el ve yenilenmiş cihazlar,bir miktar şanssa baglıdır.Tavsiyem 0 en iyi telefonu almanız.

alınmaz zamanında iphone 8 aldım değişmeyen bişeyi yok orjinal parçada değil

Son düzenleme:
yenilenmiş yerine temiz ikinci ellere yönelin

Geri