ben yenilenmiş 12 almak gibi bir hata yaptım sakın alma hiçbir siteden telefonun ekranı kırılmıştı tamirciye götürdüm değişttirdim telefonun raporunda sadece ekran değişti yazıyordu tamirci söyledi şarj entegresinin silikonuna kadar oynamışlar dedi ve telefonun kamerası falan sürekli donuyor internet bağlantısı gidiyor falan yenilenmiş telefon almak gibi bir hata yapma gerekirse alt model al ama sıfır alSelamlar, fotoğraf ve video çekimi için iphone 14pro ya da 15 pro ya almayı düşünüyorum. Taksitde sadece yenilenmişlerde olduğu için en ucuz nereden alabilirim?
ben yenilenmiş 12 almak gibi bir hata yaptım sakın alma hiçbir siteden telefonun ekranı kırılmıştı tamirciye götürdüm değişttirdim telefonun raporunda sadece ekran değişti yazıyordu tamirci söyledi şarj entegresinin silikonuna kadar oynamışlar dedi ve telefonun kamerası falan sürekli donuyor internet bağlantısı gidiyor falan yenilenmiş telefon almak gibi bir hata yapma gerekirse alt model al ama sıfır alBende yenilenmiş iphone 12-13 düşünüyorum öyle telefonla pek işim olmuyor arada fotoğraf çekmek birde sosyal medya için kullanırım. Güzel bir yenilenmiş telefonu nerden bulacağımızı öğrenmek güzel olur.
Hocam ben bunu sormuyorum, en ucuz nereden alabilirim diye soruyorum.Yenilenmiş alınmaz
Getmobil easycepHocam ben bunu sormuyorum, en ucuz nereden alabilirim diye soruyorum.