Yenilgiyi kabullenemiyorum

Yenilgiyi kabullenemiyorum mesela fifa 21 de kariyer de dünya kupası kaybettim oturup ağlayacaktım nerdeyse sürekli böyleyim nasıl bunu aşabilirim ?
Bende de var aynı sorun. Çözümü de online oyun girmemek o.O2. Ben Mortal Kombat online da 5 oyun giriyorsam 2 kaybediyordum. Sadece 1 sene boyunca offline girdim, kendimi geliştirdim sonra online girmeye başladım.

fifa 22 gel tokatlayim seni alışırsın yavaş yavaş :cool:

Pp konu uyumu.

Yenilgi olmadan kazanmanın mutluluğunu yaşayamazsın ki. Zamanında benim yaptığım gibi yenilince etrafını parçalayasın gelmiyorsa sorun yok. Eğer hırsına hakim olup kendini o gazla geliştirebilirsen yenilginin kazanmaktan çok faydasını görürsün.

İlla yenilirsin bide sürekli kazanırsan zevki çıkmaz yenilince futbolcu yu güçlendiriyor yeni şey alıyon kazanıyım diye daha uzun süreli oyun eğlencesi sürüyo

Kim yenilmek ister ki kanka herkesde var o. Bendede çok oluyor valorantda sinirden çıldırdıgım oluyor.

Bende öyle bırakmıyorum adam mesela beni öldürüyor leveli yüksek bende illa onu öldüreceğim içimde kalır yoksa hikayeli oyunlardada öyle tekte o bölümü geçemeyince sinir olurum ama iyidir bu boşver asıl gamerlar böyle davranır zaten.

Yenilgiyi kabullenemiyorum mesela fifa 21 de kariyer de dünya kupası kaybettim oturup ağlayacaktım nerdeyse sürekli böyleyim nasıl bunu aşabilirim ?
Allah başka dert vermesin kardesim
Böyle saçma şeyler için niye moralini bozuyorsun?

Geri