Abdullah021
80+ Bronze
arkadaşlar valorant yüklkeyecektim yüklüyodumda 12 gb disk vardı doldu indirmedi nasıl yer açarım ya da valorantı nasıl depo bölümüne kurarım
Oynamadığınız oyunları silebilirsiniz.arkadaşlar valorant yüklkeyecektim yüklüyodumda 12 gb disk vardı doldu indirmedi nasıl yer açarım ya da valorantı nasıl depo bölümüne kurarım
oynamadığım oyun yok ama ben yerel diski doldurmak istemiyorum depo veya oyun diskini doldurmak istiyorum yüklediğim oyunlar yerel diske değil oyun ve depo yani d ve c diskine gelsin istiyorum ne yapabilirimOynamadığınız oyunları silebilirsiniz.
Valorant'ı kurduğunuz yerde ki birkaç dosyayı c veya d diskine taşıyın Valorant inince tekrar dosyaların yerini değiştirebilirsiniz.oynamadığım oyun yok ama ben yerel diski doldurmak istemiyorum depo veya oyun diskini doldurmak istiyorum yüklediğim oyunlar yerel diske değil oyun ve depo yani d ve c diskine gelsin istiyorum ne yapabilirim
Valorant'ı kurduğunuz yerde ki birkaç dosyayı c veya d diskine taşıyın Valorant inince tekrar dosyaların yerini değiştirebilirsiniz
peki c veya d diskine nasıl taşırımValorant'ı kurduğunuz yerde ki birkaç dosyayı c veya d diskine taşıyın Valorant inince tekrar dosyaların yerini değiştirebilirsiniz.
Kurarken nereye kurmak istiyorsan oraya kurar zaten hocamoynamadığım oyun yok ama ben yerel diski doldurmak istemiyorum depo veya oyun diskini doldurmak istiyorum yüklediğim oyunlar yerel diske değil oyun ve depo yani d ve c diskine gelsin istiyorum ne yapabilirim
olmadı hala 12 gbwindows ve r tuşuna aynı anda basın açılan çalıştır ekranına istediğiniz sıra ile "temp" "%temp%" ve "Prefetch" yazın ve çıkan klasördeki tüm verileri silin merak etmeyin bu dosyalar çöp dosyalardır.
Kurulum yaparken oyunların nereye kurulacağını soruyor size oradan kurmak istediğiniz yeri seçebilirsiniz.
kankam bende sormadıKurulum yaparken oyunların nereye kurulacağını soruyor size oradan kurmak istediğiniz yeri seçebilirsiniz.
peki nasıl oluşturabilirizBüyük ihtimal Riot'un oyun istemcisini kurarken kütüphane oluşturmanız gerekiyor.