Neler Yeni

Yerli Araba TOGG Fiyatı!

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Fatih Altaylı köşesinde TOGG fiyatı ile ilgili kulis bilgilerini paylaştı:
18 ay gibi bir sürede tamamlanacak yerli otomobil TOGG'un baz fiyatın 25 bin dolar karşılığı bir seviyede olması bekleniyor. 30-35 bin dolar karşılığında ise iyi bir TOGG’a sahip olabileceğiz. Euro NCAP 5 yıldız seviyesine uyumlu, platforma entegre edilmiş batarya ile yüksek çarpışma dayanımı ve yüzde 30 daha fazla burulma direncine sahip olacak. Araç menziline yüzde 20'ye kadar katkı sağlayan geri kazanımlı frenleme de otomobilin önemli özelliklerinden biri olarak öne çıkıyor.
CEO ise 2022 yılının son çeyreğinde ilk seri otomobil banttan ineceğinin haberini vermişti, yerliliği ise %68 yapmayı planlıyorlarmış. 30 dakikada şarj olabilecekmiş ve mesafe 500 km imiş. Bilgiler ne kadar doğrudur bilemem lakin bu fiyatta olursa gerçekten iyi fiyat.
IMG_20200812_161030.jpg

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
18 ay gibi bir sürede tamamlanacak yerli otomobil TOGG'un baz fiyatın 25 bin dolar karşılığı bir seviyede olması bekleniyor. 30-35 bin dolar karşılığında ise iyi bir TOGG’a sahip olabileceğiz. Euro NCAP 5 yıldız seviyesine uyumlu, platforma entegre edilmiş batarya ile yüksek çarpışma dayanımı ve yüzde 30 daha fazla burulma direncine sahip olacak. Araç menziline yüzde 20'ye kadar katkı sağlayan geri kazanımlı frenleme de otomobilin önemli özelliklerinden biri olarak öne çıkıyor.
CEO ise 2022 yılının son çeyreğinde ilk seri otomobil banttan ineceğinin haberini vermişti, yerliliği ise %68 yapmayı planlıyorlarmış. 30 dakikada şarj olabilecekmiş ve mesafe 500 km imiş. Bilgiler ne kadar doğrudur bilemem lakin bu fiyatta olursa gerçekten iyi fiyat.
Alıntıyı görüntüle
dacia dusterların vs bile 140 bin tl olduğu şu ülkede bu arabanın bu fiyata olması nispeten normal. Tabi ben ucuz demiyorum ama napabiliriz ki?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dacia dusterların vs bile 140 bin TL olduğu şu ülkede bu arabanın bu fiyata olması nispeten normal. Tabi ben ucuz demiyorum ama napabiliriz ki?
Hocam fiyat bigileri doğru mu bilmiyorum ama 200 bin elektrikli araba için gayet uygun fiyat.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Tahmin ettiğimden daha ucuzmuş. En az 350k olur demiştim.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tahmin ettiğimden daha ucuzmuş. En az 350k olur demiştim.
Ben de öyle bir şey olur, opsiyonlarla 400k falan olur diyordum.
Fiyat cidden bu ise mükemmel denebilir elektrikli araba için.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
3-4 yıl önce çıksaydı ve bu fiyat söylenseydi çok pahalı vs derdik ama maalesef geldiğimiz nokta bu

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
bende twiteerda görmüştüm
dolar düşse bile 150 bin TL'ye gelir

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Fiyati gayet güzel elektrikli yeni çıkacak bir araç için düşünülürse.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
"Cereyanlı" araba olduğu için güzel fiyat yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,140
Üyeler
161,237
Son üye
burakgundogdu
Top Bottom