Yerli Araba TOGG Fiyatı!

ben fiyatı inandırıcı bulmuyorum çünkü aynı kişi sadece batarya fiyatının 20.000 dolar olduğunu belirtmişti, bu araç 30.000 dolara satılamaz bence. Tabi o fiyattan satılırsa iyi olur fakat yine biz alamayız ülkeye döviz sokar sadece.

elektirikli ve otonom araba olduğu için zaten fiyat yüksek olacaktı açıkcası ben 350k fiyatına gelir diye düşündüm benzin ile 350 TL ile gittiğin yolu elektirikli ile 60 TL ye gidiyorsun ve araba 0 2023 model 250k gayet uygun bence.

Screenshot_2.png

elektirikli ve otonom araba olduğu için zaten fiyat yüksek olacaktı açıkcası ben 350k fiyatına gelir diye düşündüm benzin ile 350 TL ile gittiğin yolu elektirikli ile 60 TL ye gidiyorsun ve araba 0 2023 model 250k gayet uygun bence.
Umarım böyle bir fiyattan gelir.
ben fiyatı inandırıcı bulmuyorum çünkü aynı kişi sadece batarya fiyatının 20.000 dolar olduğunu belirtmişti, bu araç 30.000 dolara satılamaz bence. Tabi o fiyattan satılırsa iyi olur fakat yine biz alamayız ülkeye döviz sokar sadece.
Bana da pek inandırıcı gelmedi ama umarım böyle olur. :D

Vergili mi vergisiz mi?

Teknolojisi muazzam bir araba. İnceleme videolarına bakabilirsiniz mükemmel bir araba. Bu fiyat bandında olması cidden çok iyi.

Eğer şarj istasyonları arttırılırsa ve vergi teşviği yapılırsa çok iyi olur :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,762
Üyeler
186,106
Son üye
Berke Han
Geri