- En İyi Cevap
- 26
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alper'i tweeti gördüm ben de.
Hadi hayırlısı diyelim, bana da inandırıcı gelmedi ama umarım yanılırız.
Alper'i tweeti gördüm ben de.
Aslında fiyat makul elektrikli ve otonom bir arabaya göre lakin ben daha ucuz olmasını isterdim (olmayacağımı biliyorum) yurdum insanı da binebilsin diye ama fiyatı makul gibi bu özelliklere göre ama yine zenginler binecek bizim asgari maaşla çocuklarına adam akıllı kıyafet bile alamayan insanımız izleyecek.Fatih Altaylı köşesinde TOGG fiyatı ile ilgili kulis bilgilerini paylaştı:
18 ay gibi bir sürede tamamlanacak yerli otomobil TOGG'un baz fiyatın 25 bin dolar karşılığı bir seviyede olması bekleniyor. 30-35 bin dolar karşılığında ise iyi bir TOGG’a sahip olabileceğiz. Euro NCAP 5 yıldız seviyesine uyumlu, platforma entegre edilmiş batarya ile yüksek çarpışma dayanımı ve yüzde 30 daha fazla burulma direncine sahip olacak. Araç menziline yüzde 20'ye kadar katkı sağlayan geri kazanımlı frenleme de otomobilin önemli özelliklerinden biri olarak öne çıkıyor.
CEO ise 2022 yılının son çeyreğinde ilk seri otomobil banttan ineceğinin haberini vermişti, yerliliği ise %68 yapmayı planlıyorlarmış. 30 dakikada şarj olabilecekmiş ve mesafe 500 km imiş. Bilgiler ne kadar doğrudur bilemem lakin bu fiyatta olursa gerçekten iyi fiyat.
Alıntıyı görüntüle
Alper hep hayalleri yıkıyor ama haklı da çıkıyor.Alper'i tweeti gördüm ben de.
Aykut elmas 1 alper 2 bence.Alper'i tweeti gördüm ben de.
Hocam o kadar da olmaz, pes doğrusu.349.999TL Başlangıç fiyatı olur
750.000 TL Ye Kadar sürümleri olur diyorum tahmin sadece
Go to silivri olmak istemezsin afafadfdsfsdfAsdasdadd seçimlerden sonra satılmaya başlarsa başlar birileri 5 senelik rolünü oynuyor
Belli olmazHocam o kadar da olmaz, pes doğrusu.
asalete kurban be !Fatih Altaylı köşesinde TOGG fiyatı ile ilgili kulis bilgilerini paylaştı:
18 ay gibi bir sürede tamamlanacak yerli otomobil TOGG'un baz fiyatın 25 bin dolar karşılığı bir seviyede olması bekleniyor. 30-35 bin dolar karşılığında ise iyi bir TOGG’a sahip olabileceğiz. Euro NCAP 5 yıldız seviyesine uyumlu, platforma entegre edilmiş batarya ile yüksek çarpışma dayanımı ve yüzde 30 daha fazla burulma direncine sahip olacak. Araç menziline yüzde 20'ye kadar katkı sağlayan geri kazanımlı frenleme de otomobilin önemli özelliklerinden biri olarak öne çıkıyor.
CEO ise 2022 yılının son çeyreğinde ilk seri otomobil banttan ineceğinin haberini vermişti, yerliliği ise %68 yapmayı planlıyorlarmış. 30 dakikada şarj olabilecekmiş ve mesafe 500 km imiş. Bilgiler ne kadar doğrudur bilemem lakin bu fiyatta olursa gerçekten iyi fiyat.
Alıntıyı görüntüle
Konuda da yazdım zaten, başta %51 demişlerdi.Belli olmaz
ama tgrt haberde %51 veya %70 yerlilik oranı var diye duyum
%100 yerli değil malesef