Neler Yeni

Yerli Kovid-19 aşısında deneme aşamasına geçildi!

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

robin

80+ Silver
ben olmadan tartışma olmaz bide harun'da gelsin bide mehmet anıl :D

ElectriX

80+ Silver
Yazdıklarım okunmuyor sanırım. Neden tek yol ve köprüyü görüyorsunuz? Ve neden icraat değil bunlar?
Çünkü kat kat vergi veriyoruz. Bunarın bize zaten bedava olarak gelmesi gerekiyor. Zaten bunları halkın vergisiyle yapıyorlar. Büyük bir şeymiş gibi gösteriyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazdıklarım okunmuyor sanırım. Neden tek yol ve köprüyü görüyorsunuz? Ve neden icraat değil bunlar?
Ve bu arada senin yazdıklarını okumadım, zaten sanada cevap vermedim. Arkadaşa yazmıştım.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Çünkü kat kat vergi veriyoruz. Bunarın bize zaten bedava olarak gelmesi gerekiyor. Zaten bunları halkın vergisiyle yapıyorlar.
Hocam, o zaman yaptığı tüm işlere; "Zaten bunu yapmak zorundasın, vergimizi ödüyoruz, anlatıp başımızı şişirme." diyelim. Bu adam bunları anlatmazsa, nasıl bir sonraki seçimi kazanacak? Anlatmadığı durumda; hiçbir şey yapmamış algısı oluşacak. Ki; bu algı da var. Anlatamıyor çünkü. Hâlâ yol ve köprüde takılı kalıp; diğer icraatları görmediğinize göre?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Hocam, o zaman yaptığı tüm işlere; "Zaten bunu yapmak zorundasın, vergimizi ödüyoruz, anlatıp başımızı şişirme." diyelim. Bu adam bunları anlatmazsa, nasıl bir sonraki seçimi kazanacak? Anlatmadığı durumda; hiçbir şey yapmamış algısı oluşacak. Ki; bu algı da var. Anlatamıyor çünkü. Hâlâ yol ve köprüde takılı kalıp; diğer icraatları görmediğinize göre?
Seçimin her sene nasıl olduğunu biliyoruz. Ayrıca adamın bir şey yapmasına gerek yok tak dini soksun araya bitti gitti. Anamı kızımı kardeşimi hizmetine sunarım rte diyen adam var yorumlarda ya.

ElectriX

80+ Silver
O zaman neden kat kat vergi kesiyorlar. Kesmesinlerde diyelim bu adamlar işini yapıyor. PS5'te kaç tane vergi var biliyorsundur herhalde? Lütfen ya.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Bu arada, şunu anlayın artık. Sosyal medyadaki veya televizyon kanallarındaki haber sitelerinin; "Yol yaptık, köprü yaptık." diye aynı içeriği milyon kez gündeme getirmeleri; hükümetin suçu olamaz. Bu insanlar, bağımsız olarak bu içerikleri haberleştiriyor. Sürekli sürekli söyleyenler, medya patronları oluyor; hükümet değil.

Medya patronlarının suçu; hükümetin diğer icraatlarına yer vermemeleri oluyor. Bu aynı zamanda hükümetin de suçu. Tanıtımını yapması gerek. Ülkede kaç milyon öğrenci var ama ne kadarı 1 Milyon Yazılımcı projesini biliyor ki?

firatbey

80+ Silver
O zaman neden kat kat vergi kesiyorlar. Kesmesinlerde diyelim bu adamlar işini yapıyor. PS5'te kaç tane vergi var biliyorsundur herhalde? Lütfen ya.

Şimdi bak dostum. Ülkenin tek gelir kapısı vergi üstüne bu beklenmeyen covid-19 harcamaları bindi, bu nedenle vergileri daha çok arttırmak zorunda kaldılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,942
Üyeler
167,222
Son üye
Mehmet Furkan Uzun
Top Bottom