Yazdıklarım okunmuyor sanırım. Neden tek yol ve köprüyü görüyorsunuz? Ve neden icraat değil bunlar?Yol köprü yapmak icraat değil ki? Vergisini veriyoruz zaten yapmak zorundalar.
çağır bari :dben olmadan tartışma olmaz bide harun'da gelsin bide mehmet anıl
Çünkü kat kat vergi veriyoruz. Bunarın bize zaten bedava olarak gelmesi gerekiyor. Zaten bunları halkın vergisiyle yapıyorlar. Büyük bir şeymiş gibi gösteriyorlar.Yazdıklarım okunmuyor sanırım. Neden tek yol ve köprüyü görüyorsunuz? Ve neden icraat değil bunlar?
Ve bu arada senin yazdıklarını okumadım, zaten sanada cevap vermedim. Arkadaşa yazmıştım.Yazdıklarım okunmuyor sanırım. Neden tek yol ve köprüyü görüyorsunuz? Ve neden icraat değil bunlar?
Nasıl çıkmıyor? Çocukta olsa geleceğinden kısıyor.
Hocam, o zaman yaptığı tüm işlere; "Zaten bunu yapmak zorundasın, vergimizi ödüyoruz, anlatıp başımızı şişirme." diyelim. Bu adam bunları anlatmazsa, nasıl bir sonraki seçimi kazanacak? Anlatmadığı durumda; hiçbir şey yapmamış algısı oluşacak. Ki; bu algı da var. Anlatamıyor çünkü. Hâlâ yol ve köprüde takılı kalıp; diğer icraatları görmediğinize göre?Çünkü kat kat vergi veriyoruz. Bunarın bize zaten bedava olarak gelmesi gerekiyor. Zaten bunları halkın vergisiyle yapıyorlar.
Seçimin her sene nasıl olduğunu biliyoruz. Ayrıca adamın bir şey yapmasına gerek yok tak dini soksun araya bitti gitti. Anamı kızımı kardeşimi hizmetine sunarım rte diyen adam var yorumlarda ya.Hocam, o zaman yaptığı tüm işlere; "Zaten bunu yapmak zorundasın, vergimizi ödüyoruz, anlatıp başımızı şişirme." diyelim. Bu adam bunları anlatmazsa, nasıl bir sonraki seçimi kazanacak? Anlatmadığı durumda; hiçbir şey yapmamış algısı oluşacak. Ki; bu algı da var. Anlatamıyor çünkü. Hâlâ yol ve köprüde takılı kalıp; diğer icraatları görmediğinize göre?
O zaman neden kat kat vergi kesiyorlar. Kesmesinlerde diyelim bu adamlar işini yapıyor. PS5'te kaç tane vergi var biliyorsundur herhalde? Lütfen ya.Hocam, o zaman yaptığı tüm işlere; "Zaten bunu yapmak zorundasın, vergimizi ödüyoruz, anlatıp başımızı şişirme." diyelim. Bu adam bunları anlatmazsa, nasıl bir sonraki seçimi kazanacak? Anlatmadığı durumda; hiçbir şey yapmamış algısı oluşacak. Ki; bu algı da var. Anlatamıyor çünkü. Hâlâ yol ve köprüde takılı kalıp; diğer icraatları görmediğinize göre?
O zaman neden kat kat vergi kesiyorlar. Kesmesinlerde diyelim bu adamlar işini yapıyor. PS5'te kaç tane vergi var biliyorsundur herhalde? Lütfen ya.
İkisi aynı şey değil ne saçma bir mantık bu?daha grip aşısını üretemeyen bir ülke olarak covid di nasıl yapıcaz acaba merak ediyorum