Soru başlıkta dostlar 1 gün dahi sigorta girişi yapılsa pasaport geçerliliğini yitirir mi
Önceden sigorta girişin varsa ama şuan çalışmıyorsan ve öğrenci isen pasaport alma hakkın yanmaz.Soru başlıkta dostlar 1 gün dahi sigorta girişi yapılsa pasaport geçerliliğini yitirir mi
Geçen sene sorduğumda yazdığım gibi cevap aldım. Bu sene değiştiyse bilmiyorum.![]()
Erdoğan duyurdu: ‘Yeşil pasaport’lu gençler çalışsa da hakkını kaybetmeyecek - Diken
14/12/2017 - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 18-25 yaş aralığındaki yeşil pasaport sahibi kişilerin çalışmaya başlaması halinde haklarını yitirmeyeceğini söyledi.www.diken.com.tr
Sadece duyurmuş uygulamaya koyulduğu yazmıyor![]()
Erdoğan duyurdu: ‘Yeşil pasaport’lu gençler çalışsa da hakkını kaybetmeyecek - Diken
14/12/2017 - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 18-25 yaş aralığındaki yeşil pasaport sahibi kişilerin çalışmaya başlaması halinde haklarını yitirmeyeceğini söyledi.www.diken.com.tr
Şu an pasaport var ve günlük sigorta girişi yapıldı tek gün için sorun olur mu senceÖnceden sigorta girişin varsa ama şuan çalışmıyorsan ve öğrenci isen pasaport alma hakkın yanmaz.
Ama şuan pasaport varsa ve sigorta girişi yapılırsa tespit edildiğinde pasaport iptal olur, çalışmayı bırakıp tekrar başvurman gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçen sene sorduğumda yazdığım gibi cevap aldım. Bu sene değiştiyse bilmiyorum.
Çıktıysanız sorun oldu mu acaba?Ekimde yurtdışına çıkacağım hocam ama sorun olmaz diye okudum
iptal ettim geziyi hocam ama sanmıyorum sorun olacağını müdürlüğü aradığım da sigorta çıkışınızın yapıldığı belgeyle gidin dedi gümrüğe sorun olmaz o şekilde dediÇıktıysanız sorun oldu mu acaba?