Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,253
Dosya gözükmüyor. Media fire ye falan yükleyip atarmısın md yien son aldığım hataları da atıyorum hocam bakmanızı rica ederim
Dosya gözükmüyor. Media fire ye falan yükleyip atarmısın md yien son aldığım hataları da atıyorum hocam bakmanızı rica ederim
mini dump u indirip bi bakıyorum şimdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dostum dosya bende gözükmüyor farklı bi yere yüklermisin mediafire falan
11.05 saati en son aldığım hata yükledim![]()
Dostum one driveye atıyor ve indiremiyorum. Media fire ye yüklermisin.
11.05 en son aldığım hata yükledim
tamam hocam deneyeyimDostum one driveye atıyor ve indiremiyorum. Media fire ye yüklermisin.
Dostum one driveye atıyor ve indiremiyorum. Media fire ye yüklermisin.
D-Dostum bu minidump değiltamam hocam deneyeyim
![]()
MediaFire - Getting Started
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
tamam hocam deneyeyim
![]()
MediaFire - Getting Started
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
bu link dün ve bugün aldığım en son ki hatalar![]()
MediaFire
en son attığım linklere bakın hocam https://www.mediafire.com/folder/jixschc4c1ka4/minidumb3+en+güncelD-Dostum bu minidump değil
Hocam ben pc yi yeni aldığım zamanlar sürekli 1 dakkada bir mavi ekran yiyordum Minidump dosyalarını atıyordum ama donanımsal bir şey görünmüyordu en sonunda pc yi aldığım yere geri gönderdim baktılar işlemciyi aynısıyla değiştiler düzeldi bende sorun işlemcinin arızalı olmasıydı sende benim yaptığımı yapabilirsin![]()
MediaFire
bu link dün ve bugün aldığım en son ki hatalar
bugün bu sorun çözülmez ise vatanı arayıp söyleyeceğimHocam ben pc yi yeni aldığım zamanlar sürekli 1 dakkada bir mavi ekran yiyordum Minidump dosyalarını atıyordum ama donanımsal bir şey görünmüyordu en sonunda pc yi aldığım yere geri gönderdim baktılar işlemciyi aynısıyla değiştiler düzeldi bende sorun işlemcinin arızalı olmasıydı sende benim yaptığımı yapabilirsin
Sizin iş biraz uzunmuş şimdi dosyalara bakıp cevap yazacağğım![]()
MediaFire
bu link dün ve bugün aldığım en son ki hatalar
en son attığım linklere bakın hocam https://www.mediafire.com/folder/jixschc4c1ka4/minidumb3+en+güncel
Hocam Vatan bilgisayardan şüpheliyim arızaya bakarlarmı değişirlermi ne zaman aldınız pc yibugün bu sorun çözülmez ise vatanı arayıp söyleyeceğim
Hocam vatan bilgisayardan şikayetçi olan çok var belki arızaya bakmadan garantiye verirler garanti değişim derse değişirler herhalde ama değişin diyipte değişmeyen vatan bilgisayar çok var inşallah sizin olduğunuz yerdeki vatan bilgisayar iyidirdaha 3 ay mı ne oldu