Neler Yeni

YETER ARTIK SÜRAT KARGO!

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Bu sürat kargo ile yaptığım 3. ve son alışverişim oldu.
Herhangi bir satıcı aracılığıyla ürünüm kargolanıyor fakat sanki inadına yapılıyormuş gibi adresim her seferinde yanlış giriliyor.
Sürat Kargo'yu arayıp bu durumu söylüyorum, ancak yalnızca gönderen kişi adresi değiştirebilir diyor.
Gönderen kişiyi arıyorum site üzerinden bize adresiniz hazır kod halinde geliyor biz değiştirme yapamıyoruz adresinizi bizlik bir durum yok diyor.
Aldığım siteyi arıyorum (gittigidiyor,hepsiburada) düzeltebileceklerini ancak zaman alacağını söylüyor. Zaten yapmaları min. 3 gün aldığı için o sırada kargo gelip 2 defa adres bulunamadı diyip geri dönüyor.

Abi anlamıyorum inatla sokak numaramın başına 1.*** sokak diye yazıyorlar ve bunu özellikle 2 diye belirtiyorum adres yazarken. 2 defa bu başıma geldi. Hatta bir keresinde yanlış yazılmasın diye 2 de yazmadım yine 1 yazmış yazan arkadaş.
Bir defasında da mahalle ismim yanlış girilmiş.
Normalde Ma** Mahallesi girecekken, Zü*** Mahallesi diye girilmiş.

Cidden şaka gibi. Hadi 1i 2i yazarsın anlarım da mahalleyi nasıl yanlış yazıyorsun be insafsız.

Bu konu hakkında Tüketici Haklarına başvurmayı denedim, bir sonuç alamadım. Resmen şaka gibi, çıldırıcam.

ventioNN

80+ Platinum
Sürat kargo pişmanlıktır gerçekten,tüm firmaları 4 ayrı yerde yaşadığım için denedim,en kötü sonuç Sürat'te.
İsminin hakkını ters etkiyle veren firma.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürat kargo pişmanlıktır gerçekten,tüm firmaları 4 ayrı yerde yaşadığım için denedim,en kötü sonuç Sürat'te.
İsminin hakkını ters etkiyle veren firma.
İstanbul'dan Bursa'ya bir kargoyu 2 haftada getirdi adamlar.
Yürüyerek gidip alıp dönsem daha kısa sürerdi.

kdrpnlc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Abdulkadir PALANCI
Instagram
https://www.instagram.com/kdrpnlc/
Twitter
kdrpnlc
Facebook
kdrpnlc
İlginç bir sorun. ürününüzün kargoya verilmeden önce teslimat adresinizi ve verildikten sonraki adresin ekran fotoğraflarıylşa birlikte aldığınız şirkete ve korgo firmasına gösterirseniz aralarında sorunu çözeceklerdir. Ama problemin otomatik veri doldurma işlemi yapıyorsanız ondan kaynaklandığını düşünüyoru.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlginç bir sorun. ürününüzün kargoya verilmeden önce teslimat adresinizi ve verildikten sonraki adresin ekran fotoğraflarıylşa birlikte aldığınız şirkete ve korgo firmasına gösterirseniz aralarında sorunu çözeceklerdir. Ama problemin otomatik veri doldurma işlemi yapıyorsanız ondan kaynaklandığını düşünüyoru.
Adresler doğru tekrar tekrar kontrol ettim.
Satış yapan siteye zaten ulaştığımda konuyu çözüyorlar fakat çözmeleri zaman aldığı için kargo o sırada geri gidebiliyor.

kdrpnlc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Abdulkadir PALANCI
Instagram
https://www.instagram.com/kdrpnlc/
Twitter
kdrpnlc
Facebook
kdrpnlc
Adresler doğru tekrar tekrar kontrol ettim.
Satış yapan siteye zaten ulaştığımda konuyu çözüyorlar fakat çözmeleri zaman aldığı için kargo o sırada geri gidebiliyor.
Sürat kargoda çalışan kişilerin adres değiştireceğini sanmıyorum ama eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız biraz sivri bir dille uyarırsanız daha fazla dikkat edeceklerdir.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
6 dakikalık yolu 2 günde getiremediler gittim ben aldım... Çok hızlılardı.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Bu sürat kargo ile yaptığım 3. ve son alışverişim oldu.
Herhangi bir satıcı aracılığıyla ürünüm kargolanıyor fakat sanki inadına yapılıyormuş gibi adresim her seferinde yanlış giriliyor.
Sürat Kargo'yu arayıp bu durumu söylüyorum, ancak yalnızca gönderen kişi adresi değiştirebilir diyor.
Gönderen kişiyi arıyorum site üzerinden bize adresiniz hazır kod halinde geliyor biz değiştirme yapamıyoruz adresinizi bizlik bir durum yok diyor.
Aldığım siteyi arıyorum (gittigidiyor,hepsiburada) düzeltebileceklerini ancak zaman alacağını söylüyor. Zaten yapmaları min. 3 gün aldığı için o sırada kargo gelip 2 defa adres bulunamadı diyip geri dönüyor.

Abi anlamıyorum inatla sokak numaramın başına 1.*** sokak diye yazıyorlar ve bunu özellikle 2 diye belirtiyorum adres yazarken. 2 defa bu başıma geldi. Hatta bir keresinde yanlış yazılmasın diye 2 de yazmadım yine 1 yazmış yazan arkadaş.
Bir defasında da mahalle ismim yanlış girilmiş.
Normalde Ma** Mahallesi girecekken, Zü*** Mahallesi diye girilmiş.

Cidden şaka gibi. Hadi 1i 2i yazarsın anlarım da mahalleyi nasıl yanlış yazıyorsun be insafsız.

Bu konu hakkında Tüketici Haklarına başvurmayı denedim, bir sonuç alamadım. Resmen şaka gibi, çıldırıcam.
Adıyla hiçbir alakası yok çok kötü bir kargo

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Arasa bende bulastim ama Allah'a şükür iade ettik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baya hizlilardi
Bu arada cidden 6 dakkalık yol. Binanın terasına çıkınca depoyu görüyorum.

Top Bottom