Neler Yeni

YETER ARTIK SÜRAT KARGO!

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
sürat ve arasa bulaşmayın
Arastan bir sıkıntı çekmedim fakat sürat kargo şirket olarak berbat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürat kargoda çalışan kişilerin adres değiştireceğini sanmıyorum ama eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız biraz sivri bir dille uyarırsanız daha fazla dikkat edeceklerdir.
Hocam satıcılara bağlamak istiyorum konuyu fakat 3 satıcı da aynı hatayı yapmaz ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 dakikalık yolu 2 günde getiremediler gittim ben aldım... Çok hızlılardı.
Gerçekten çok hızlılar.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bu sürat kargo ile yaptığım 3. ve son alışverişim oldu.
Herhangi bir satıcı aracılığıyla ürünüm kargolanıyor fakat sanki inadına yapılıyormuş gibi adresim her seferinde yanlış giriliyor.
Sürat Kargo'yu arayıp bu durumu söylüyorum, ancak yalnızca gönderen kişi adresi değiştirebilir diyor.
Gönderen kişiyi arıyorum site üzerinden bize adresiniz hazır kod halinde geliyor biz değiştirme yapamıyoruz adresinizi bizlik bir durum yok diyor.
Aldığım siteyi arıyorum (gittigidiyor,hepsiburada) düzeltebileceklerini ancak zaman alacağını söylüyor. Zaten yapmaları min. 3 gün aldığı için o sırada kargo gelip 2 defa adres bulunamadı diyip geri dönüyor.

Abi anlamıyorum inatla sokak numaramın başına 1.*** sokak diye yazıyorlar ve bunu özellikle 2 diye belirtiyorum adres yazarken. 2 defa bu başıma geldi. Hatta bir keresinde yanlış yazılmasın diye 2 de yazmadım yine 1 yazmış yazan arkadaş.
Bir defasında da mahalle ismim yanlış girilmiş.
Normalde Ma** Mahallesi girecekken, Zü*** Mahallesi diye girilmiş.

Cidden şaka gibi. Hadi 1i 2i yazarsın anlarım da mahalleyi nasıl yanlış yazıyorsun be insafsız.

Bu konu hakkında Tüketici Haklarına başvurmayı denedim, bir sonuç alamadım. Resmen şaka gibi, çıldırıcam.
Çok fazla sürat kargo bana denk gelmedide bana da mng kargo çektiriyor.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Çok fazla sürat kargo bana denk gelmedide bana da mng kargo çektiriyor.
Ben de mng den yana memnunum. Adam geliyor zile basıyor açmazsam cepten arıyor geldik biz diye :D.
Genellikle şube farkları ve sorunları oluyor sanırsam fakat sürat kargonun müşteri hizmetleri de berbat ötesi.

Top Bottom