Neler Yeni

Yıl 2024 Hyperx Cloud III alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Erdem
Bütçe 2600 Tl beyler üstüne çıkamam imkanı yok
Ses kalitesi ve oyun kalitesi benim için önemlidir arkadşlar la bol discord ve GTA Fivem atiom
Ve müzik dinliyom rdr oynarken benim için uygun mu sizce yada almalımıyım

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Ses kalitesi ve oyun kalitesi benim için önemlidir arkadşlar la bol discord ve GTA Fivem atiom
İncelemesine bakabilirsin dostum.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,806
İsim
Oğuz
Daha yeni Cloud 2'den 6000 TL verip HS80 Max'e geçiş yaptım. 2600 bütçe için kesinlikle efsane Cloud 2 - 3 üzmez.

Son düzenleme:

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Mert Camran
Cloud 3 wıreless kullanıyorum mükemmel.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,806
İsim
Oğuz
Uzun vade de aşın ma oluyor mu hocam
1 yıl kullanım sonucu bir aşınma olmadı zaten dış malzeme kalitesi güzel. (Her gün tüm ekipmanları silerek kullanan biriyim). Pad aşınması için de ekstra olarak yedek kumaş padler çıkıyor. Uzun yıllar aşınacağını sanmıyorum. 1 yıl daha garantisi olduğu için ben arkadaşıma hediye edeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablolusu var bende agır cok kablosuzuda öyle mi
HS80 için soruyorsanız evet Cloud 2'ye göre biraz daha ağır ama rahat olduğu için beni rahatsız etmedi. Kafam çok büyük olmadığı için konforlu. Cloud 2 çok daha sıkı bir kulaklıktı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cloud 3 wıreless kullanıyorum mükemmel.

1 yıl kullanım sonucu bir aşınma olmadı zaten dış malzeme kalitesi güzel. (Her gün tüm ekipmanları silerek kullanan biriyim). Pad aşınması için de ekstra olarak yedek kumaş padler çıkıyor. Uzun yıllar aşınacağını sanmıyorum. 1 yıl daha garantisi olduğu için ben arkadaşıma hediye edeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

HS80 için soruyorsanız evet Cloud 2'ye göre biraz daha ağır ama rahat olduğu için beni rahatsız etmedi. Kafam çok büyük olmadığı için konforlu. Cloud 2 çok daha sıkı bir kulaklıktı.
Eyw hocam

Top Bottom