Neler Yeni

🔥İndirim Yılbaşı Çam Agacı 120cm 103TL🎅🎄

xpgggci

80+
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
bu bir fetva değildir kuranda ve hadislerde yazmayan herhangi bir şeye haram denmez. fetva net hükümlerde olur fetvayı biz veremeyiz o alimlerin işidir. bazen şu yorumları görünce cidden üzülüyorum. niye düşünmeyen, sorgulamayan ve öz eleştiri yapamayan bir toplum olduk diye söyleniyorum. bilmiyorum demeyi öğrenmediğimiz sürece avrupa seviyesinde bir toplum olamayacağız.
BİLİM dışında o batı SOKAK ortasında s...
Irak işgalinde sırf dünyadan teknoloji olarak geri kaldığı için bir toplum ferdlerine Elektrik ile küvetlerde işkence yapan sözde medeniyet pitirciklarinin medeniyetini s.
Medeniyet anlayışın bunlara zıt düşmüyorsa senin içinde geçerlidir. Zira bu iki yüzlülük tür. MEDENİYET dediğin tek dişi kalmış canavar. Medeniyet dediğin şeyi o canavarlardan öğrenmek yerine Atatürk ten öğrenirim fazlasıyla yeterlidir. Daha yiğit var ise çıksın aynısını desin ellerinden öperim. Adminlerde bu sözüm için istediği kadar ceza versin eğer bu yanlışlar sana zıt düşmüyorsa yazık sana

Son düzenleme:

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Hüseyin Atik
bu bir fetva değildir kuranda ve hadislerde yazmayan herhangi bir şeye haram denmez. fetva net hükümlerde olur fetvayı biz veremeyiz o alimlerin işidir. bazen şu yorumları görünce cidden üzülüyorum. niye düşünmeyen, sorgulamayan ve öz eleştiri yapamayan bir toplum olduk diye söyleniyorum. bilmiyorum demeyi öğrenmediğimiz sürece avrupa seviyesinde bir toplum olamayacağız.
Burada ben bildiğimi söylemedim. Nereden çıktı bu? Düşünmeyen sorgulamayan derken bunun ne konuyla nede benim yazdığım mesajla alakası var. Kendin için söyledin sanırım bunu. Ayrıca konuyla ilgili hadisi sana söyleyeyim. Çok dehşetli bir ifade vardır. 'Kim bir kavme benzemeye çalışırsa o da onlardandır' Buyur sen tefekkürünü yap. Bu arada bilmediğine bilmiyorum diyememek sözüne ithafen sana diyorum ki Dini hükümler hassas bir konudur. Derinlemesine bilgi sahibi olmadan şu haram şu helal denmez. Lakin harama helal, helale haram demek insanı dinden çıkartır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayriyetten avrupa sevdası batsın. Avrupa diye diye avrupada ne kadar çer çöp varsa getrdik ne yararlıysa orada bıraktık. Özentilik de yapamıyoruz biz toplumca.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu buram buram selforyantalizm kokuyor.

Son düzenleme:

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahir
Müslümanlıkta yılbaşı ağacına karşı olumsuz bir tutum var mı? Bilmediğimden soruyorum.
Tam olarak fetvası nedir bilmiyorum ama genel olarak İslam'da başka dinlere benzemek hoş görülmemiştir. Basit bir örnek vermek gerekirse cumartesi hristiyanların, pazar da yahudilerin tatil günüdür. Onlara benzememek için cuma günü Müslümanlarının tatil günü ilan edilmiş.

Hasan344

80+ Gold

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

peachez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berk Çalışır
2 dakika ayırıp önceki sayfalara baktım yemin ediyorum IQ'um düştü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,402
Üyeler
166,204
Son üye
JohnnySins
Top Bottom