Neler Yeni

🔥İndirim Yılbaşı Çam Agacı 120cm 103TL🎅🎄

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Bu ağacın mantığı nedir bilen veya anlayan var mı
Bir hristiyan geleneği modern olan hali benzerleri eski paganlarda da varmış. Bizim millet yeni yıla girme maksatlı alıyor fakat avrupada falan genelde noel için alınır noelde yılbaşından öncedir zaten.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,700
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bir hristiyan geleneği modern olan hali benzerleri eski paganlarda da varmış. Bizim millet yeni yıla girme maksatlı alıyor fakat avrupada falan genelde noel için alınır noelde yılbaşından öncedir zaten.
Şimdi topa tutarlar ama çok saçma ya bu ağaç hindi muhabbeti valla o gün hiçbir şey değişmiyor bizim için yine oturtup film dızi izliyoruz 😄

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Şimdi topa tutarlar ama çok saçma ya bu ağaç hindi muhabbeti valla o gün hiçbir şey değişmiyor bizim için yine oturtup film dızi izliyoruz 😄
yılbaşında amaç aslında eğlenmek ya herkesin bir sene boyunca psikolojisi bozuluyor zaten bu yüzden eğlenmeye çalışıyorlar. Birisine zarar vermediği sürece insanların böyle mutlu olması bence çok güzel. Bayramlarda çok bir şey değiştirmiyor mesela ama özünde insanlar biraya geliyor eğleniyor mutlu oluyorlar bunlar güzel şeyler hayat kısa :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,700
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
yılbaşında amaç aslında eğlenmek ya herkesin bir sene boyunca psikolojisi bozuluyor zaten bu yüzden eğlenmeye çalışıyorlar. Birisine zarar vermediği sürece insanların böyle mutlu olması bence çok güzel. Bayramlarda çok bir şey değiştirmiyor mesela ama özünde insanlar biraya geliyor eğleniyor mutlu oluyorlar bunlar güzel şeyler hayat kısa :)
Onlar güzel hem fikirim 👍

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahir
Her şeyi sorgulamak rahat yaşamak mıdır sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:

özenti olsun olmasın yinede insana ne eğlenceli geliorsa onu yapmalı kendi kendini darlamamalı
Dostum amacım seni yargılamak vs değil ama sadece bil diye söylüyorum. Eğer müslüman, hristiyan veya herhangi başka bir dine mensupsan onun gerekliliklerini yerine getirmen lazım. Sana her eğlenceli geleni yapamazsın. Dininin kurallarına uyman lazım. Çok basit bir örnek olarak bir klübe üye olup sizin kuralınız saçma veya ben onu yapmak istemiyorum dersen klüpte seni barındırmazlar.

xpgggci

80+
Antalya'da İslam henüz dünyaya inmeden önce bir rahip yaşarmış, zamanında değiştirilmemiş şekliyle Hristiyanlığa tabiymis sanırım.
Bütün acları fakirleri, besler doyuyurur giydirirmis ama bunu gizli yaparmış,
Gel zaman git zaman kulaktan kulağa dolasa dolaşa bu olay Noel babaya dönmüş ve çam ağacına böyle kötü şeyleri evde barındırmayan,
Ha o rahib için Allah a dua edebilirsiniz bozulmamış Hristiyanlık üzerine ölmüşse rabbim şefaat eylesin.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Dostum amacım seni yargılamak vs değil ama sadece bil diye söylüyorum. Eğer müslüman, hristiyan veya herhangi başka bir dine mensupsan onun gerekliliklerini yerine getirmen lazım. Sana her eğlenceli geleni yapamazsın. Dininin kurallarına uyman lazım. Çok basit bir örnek olarak bir klübe üye olup sizin kuralınız saçma veya ben onu yapmak istemiyorum dersen klüpte seni barındırmazlar.
Pekte umrumda deil açıkçası yaşamak kolay olsaydı inanmak daha kolay olurdu

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Konudaki bazi kisiler

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,407
İsim
Diyarhan
Allahıma çaput bağlayıp da yılbaşı ağacına laf atan bulursam saygı çerçevesi içinde uçan tekme atarım. Şaka bir yana keyifli bir vakit alınıyorsa ve dine karşı kötü bir durum yoksa sorun göremiyorum. Örn ağlama duvarını yıkma hakkımız yoksa çam ağacına da bir şey diyemeyiz.

12cm devasa bir boy olsada yılbaşı ağacı için biraz küçük. 1.5 metre ve üstü alınmalı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,407
İsim
Diyarhan
Müslümanlıkta yılbaşı ağacına karşı olumsuz bir tutum var mı? Bilmediğimden soruyorum.

Can...

80+ Platinum
Şu ağaç sadece bana mı aptalca geliyor?
Banada hatta yılbaşı kutlamak ayrı bir saçmalık millet oraya buraya boş para saçıyor sadece ben oturuyom her Zamanki gibi valorant veya film falan izliyorum ağaç alınca noluyoru sanki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,644
Üyeler
166,246
Son üye
TRKBesir
Top Bottom