BERKANY
80+ Silver
Dahası
Dekor olarak belki ama dini olarak doğru olduğunu düşünmüyorum,
Yo banada saçma geliyor
Gayet ideal benceBoyu kısa tatmin etmez
Kimseye zararı olmayan insanların dilek dilediği ve eğlendiği bir ağaç. Aptalca olan nedir? Benim gözüme hep güzel görüntüler geliyor.Şu ağaç sadece bana mı aptalca geliyor?
Yani herkesin görüşü farklıdır Kendi görüşünü belirtmiş sadeceKimseye zararı olmayan insanların dilek dilediği ve eğlendiği bir ağaç. Aptalca olan nedir? Benim gözüme hep güzel görüntüler geliyor.
Görüşü yanlış doğru demedim la aptalca olanı merak ettim verilen parayı mı aptalca buluyor acabaYani herkesin görüşü farklıdır Kendi görüşünü belirtmiş sadece
Orasını bilemem ağaç da bana saçma geliyor bu benim görüşüm tabi o arkadaşı bilemiyorumGörüşü yanlış doğru demedim la aptalca olanı merak ettim verilen parayı mı aptalca buluyor acaba
Ne demek kısa ya bence devasaBoyu kısa tatmin etmez
yılbaşı kutlamayı seviyorum ve hiç kimsenin ne dediği umrumda deil ağaç dandirik almıycam ama yılbaşı o kadar güzel ki yani bunu anlayamazlar onun neşesini bilemezler Yılbaşı kutlamak kötü bişey mi?Görüşü yanlış doğru demedim la aptalca olanı merak ettim verilen parayı mı aptalca buluyor acaba
Dini bakıyor olabilirler dediğim gibi benim için güzel bir şey çam ağacı hristiyan aleminde olan büyük bir kültür çocuklar dilek diler o ağaca asar aileleri de o hediyeleri gizlice alır ve herkes mutlu olur. O ağacın asıl anlamı budur aslında.yılbaşı kutlamayı seviyorum ve hiç kimsenin ne dediği umrumda deil ağaç dandirik almıycam ama yılbaşı o kadar güzel ki yani bunu anlayamazlar onun neşesini bilemezler Yılbaşı kutlamak kötü bişey mi?