- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evga supernova gt 650wYüksek akım geçmeyeceği için bir sorun olmaz. Buzdolabı, elektrikli süpürge, elektrikli ısıtıcı gibi cihazları takmayın yeterli.
PC'nin PSU'su nedir?
Evga supernova gt 650wYüksek akım geçmeyeceği için bir sorun olmaz. Buzdolabı, elektrikli süpürge, elektrikli ısıtıcı gibi cihazları takmayın yeterli.
PC'nin PSU'su nedir?
Sistem özellikleri nedir?Evga supernova gt 650w
Ryzen 5 5500Sistem özellikleri nedir?
650 Watt büyük bir değer değil de emin olmak istiyorum.
Ortalama olarak 1/3'ünü kullanırlar. Hiçbir sıkıntısı olmaz. Benim önerdiğimi veya arkadaşın önerdiğini alabilirsiniz. Net bir bütçe söylerseniz daha net yardımcı olabilirim.Muhtemelen yarısını bile kullanmıyorlar![]()
Hocam max 300tl olursa iyi olurOrtalama olarak 1/3'ünü kullanırlar. Hiçbir sıkıntısı olmaz. Benim önerdiğimi veya arkadaşın önerdiğini alabilirsiniz. Net bir bütçe söylerseniz daha net yardımcı olabilirim.
Hocam max 300tl olursa iyi olur
Hocam 400-600tl arası modem öneriniz varmı peki ?
Bütçeyi biraz daha arttırabilir misiniz? Hangi sağlayıcıyı ve interneti kullanıyorsunuz?Hocam 400-600tl arası modem öneriniz varmı peki ?
Ttnet vdsl2 35mbit lik alt yapım var 24mbit lik paket kullanıyorum bütçe konusuna gelirsek biraz zor ama siz yinede önerinizi yapın.Bütçeyi biraz daha arttırabilir misiniz? Hangi sağlayıcıyı ve interneti kullanıyorsunuz?
İlk önce internet sağlayıcısını değiştirmenizi öneriyorum. Altyapınız kaç MBPS destekliyor?Ttnet vdsl2 35mbit lik alt yapım var 24mbit lik paket kullanıyorum bütçe konusuna gelirsek biraz zor ama siz yinede önerinizi yapın.
İki bütçe içinde yapabilirseniz güzel olur.
Alt yapımİlk önce internet sağlayıcısı değiştirmenizi öneriyorum. Altyapınız kaç MBPS destekliyor?
Huawei (Vodafone) H300s isimli modemi kullanıyorum. Millenicom 100/8 MBPS internete sahibim, memnunum.
Düşüncem Vdsl hattan yöne ama tam olarak bilemiyorum.VDSL hattından dolayı yanıyor ise Splitter kullanmayı deneyebilirsin. Belki gelen akım modeme ulaşamadan splitter ı yakar daha az maliyetli olur. Splitter dediğin şey 10TL lik aparat.