Yıldırım havadaki elektiriğin yeryüzüne düşerek dengenin sağlanması amaçlanır.Arkadaşlar dışarıda hafif gök gürültüsü ve şimşek var. Bilgisayara giriyorum fakat en çok korktuğum şeylerden birisi yıldırım. Evimiz seyrek nüfusa sahip bir mahallede. Evin ortalama 100m yakınında cami var. Bu cami beni bilgisayara girerken yıldırımdan korur mu? Yıldırım düşerse ne olur veya düşer mi?
hocam ben şöyle anlatım bizim eve en yakın paratoner 3km kadar uzakta ve yıldırım o paratonere düşüyorHesaplicam
Googledan baktım en fazla 110metresi varhocam ben şöyle anlatım bizim eve en yakın paratoner 3km kadar uzakta ve yıldırım o paratonere düşüyor
sıkıntı olmazGoogledan baktım en fazla 110metresi var
Hocam sen 5700XT sistem kullanmıyor muydun?Bizim binaya düşmüştü ben evde yokken. Şansa indirme yapsın diye bilgisayarı açık bırakmıştım. Geldiğimde sigortalar atmıştı, bilgisayarı açmaya kalktım ve açılmadı haliyle. ECS marka H81 anakartımın cızbız olduğunu öğrendim, onun haricinde bir kaybım yoktu
Bahsettiğim olay 3 yıllık falan Ayrıca şu an RTX 3060 kullanıyorum.Hocam sen 5700XT sistem kullanmıyor muydun?