Neler Yeni

Yıldırım düşerse ne olur, düşer mi?

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Düşme olasılığı milyarda bir falan yani şuan 1-5 arası sayı tutsam muhtemelen bilemezsin milyarda bir olasılık mı denk gelicek rahat 😂

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Bügun evimin yaklaşık 50metre uzağındaki trafo yıldırım seneiyle patladı. Direkt sigorta attı ve hiçbir şey olmadı. bir şey olmaz fiye umuyorum.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Arkadaşlar dışarıda hafif gök gürültüsü ve şimşek var. Bilgisayara giriyorum fakat en çok korktuğum şeylerden birisi yıldırım. Evimiz seyrek nüfusa sahip bir mahallede. Evin ortalama 100m yakınında cami var. Bu cami beni bilgisayara girerken yıldırımdan korur mu? Yıldırım düşerse ne olur veya düşer mi?
emin ol şimşek çakarken bile etrafında ki evlerin hepsinde elektronik bir şey olmuyor sanada olmaz ihtimali %0.0007 den bile az diye biliyorum

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Bizim binaya düşmüştü ben evde yokken. Şansa indirme yapsın diye bilgisayarı açık bırakmıştım. Geldiğimde sigortalar atmıştı, bilgisayarı açmaya kalktım ve açılmadı haliyle. ECS marka H81 anakartımın cızbız olduğunu öğrendim, onun haricinde bir kaybım yoktu :D
Abi mesela senin bu dediğin olayı benim yaşamam imkansız. Evimizin dibinde cami var minaresinde yıldırım çeken cihazdan var🥵😔

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Oturduğum yerin çok yakınında emniyet müdürlüğü var. Emniyetin paratonerine geçen yıldırım düştü. Bomba patladı sandık gecenin saat 1'inde. Vitrinler sallandı avizeler sallandı. Ama elektrikle ilgili pek bir şey olmadı.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Şans işi biraz o galiba.
Abi kulak sağır eden ezan sesi dışında bir rahatsızlığı yok🥵 avantajları daha fazla. Yıllar önce caminin yıldırım çeken cihazı bozulmuştu ve çektiği elektiriği topraklamak yerine komşumuzun evine vermişti, komşumuzun modem buzdolabı gibi evde fişe takılı olan tüm cihazları kül olmuştu😔

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
paratoner varsa sıkıntı olmaz

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
150 metre yakınıma yıldırım düştüğü için sağ kulağımda %30 duyma kaybı var. Şans işi biraz

Top Bottom