Yıldırım-Pc-Monitor?

inclr

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar merhabalar, sabaha karşı müthiş derecede yıldırım düşüyordu sürekli art arda. Seslere uyandım ama uyku sersemligiyle dikkat etmedim fişi cekmedim yıldırımın düşmesiyle elektrik gitti ve bilgisayarın olduğu taraftan çat diye bir ses geldi. O zaman fişi çektim ama muhtemelen iş işten geçti. Sabah kalktigimda odamın sigortalari atmıştı prizler calismiyordu. Sonra biraz acelem var diye biraz da bozulmuştur korkuyla akşam bakarım diyip ise gittim. Az önce kontrol ettim kasa calisiyor ama monitör tepki vermiyor ışıkları yanmıyor tuşundan açılmıyor. Sizce monitörün güç kablosu mu yanmıştır monitör mu bozulmuştur yoksa monitörün kendini korumaya alması vs gibi bir modu mu vardır? Monitör Lenovo g24-20. Akım koruyucu vs de yoktu malesef normal 3 luye takiliydi priz

Kısa devre yapmış olabilir düzgûn işini yapmasını bilen bir televizyoncuya git bence

Akım koruyucu vs de yoktu malesef normal 3 luye takiliydi priz
Benim prizde akım koruyucu olduğu halde etki etmedi 2,5 ay önce 1 ps4 super slim kaybettim o yüzden. Şimdi ps4 pro sahibiyim akım korumalı priz yine etki etmiyor..

Kısa devre yapmış olabilir düzgûn işini yapmasını bilen bir televizyoncuya git bence
Daha 2 aylık monitör hocam, garantiye vereceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim prizde akım koruyucu olduğu halde etki etmedi 2,5 ay önce 1 ps4 super slim kaybettim o yüzden. Şimdi ps4 pro sahibiyim akım korumalı priz yine etki etmiyor..
En mantıklısı fişi çekmek o zaman

televizyondan dene hmdm bağlanarak orada aynı şey olursa kasa gg olabilir
Güç almiyor monitor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ücretli onarım oluyormuş lenovoyu aradım dağıtımcindan paranı alabilirsin dediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,673
Üyeler
192,457
Son üye
mmtekr
Geri