🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Arkadaşlar, sms kısmına kadar geldim kodu yazdım hesaptan para çekildi lakin siparişlerim kısmında 404 hatası veriyor. Mailime siparişiniz onaylandı maili geldi lakin siparişlerimde gözükmüyor. Sistemi almış mıyımdır ?

Ben f5 çektim gitti...
Bi 10 dakika falan bekleyip yan sekmelerden sepete f5 çektim en son dedim yok ödemeyi alacak olsa bankadan mesaj gelirdi. F5 çektim gitt. Zaten beklediğim sürede stok kalmamıştır.
Bir de sayfaya girdim F5 çeke çeke sepete ekledim, sonra f5 çeke çeke hesaba girdim, adresi tekte seçti ne hikmetse, ödeme ekranında kaldım.

Vallaha arkadaşıma söyledim yağmur olmazsa giderim diyor ama başka bir arkadaşla konuştum -g4 çıktığında aşırı yoğun akşamdan sıra filan var diyordu arkadaşta yarın yağmur olmazsa sabah giderim diyor. Keşke bu tarz sistemleri artık vatanda filan koysalar yetişemiyoruz hiç bir şekilde zaten stoklar çok az oluyor
Keşke vatanda olsa. Türkiyede çoğu yerde vatan var ulaşımı çok daha kolay itopyaya göre. Vatanda olsa geceden gider takılırdım mağazanın oralarda

Denemeye devam edin şimdi aldım ben

Bu üründen daha fazla ekleyemezsiniz. uyarısı nedeniyle alamıyorum stokta var oysa ki sepetimde de ürün yok

yeni çektim şimdi stok bitmemilş yükleeeeeeeen
1700320634799.png

Hocam hep olan bir şey bu, stoklu alanları bulabilirler belki
Link çıkartıcı ile itopyanın linklerini döktüm sürekli f5 spam basarak. Aynı şekilde youtube tarafında f5 spam basarak linke girdim. 1 Gigabit internetim var. İlk 50 nin içinde olduğuma adım kadar eminim :D ama ne hikmetse olmuyor .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,223
Üyeler
185,048
Son üye
Mert9797
Geri