Listeyi biz tutuyor duanda 40 kişi olduAnkara söğütözü şubesinde olan var mı beyler nasıl çok kalabalık var mı
Sizin tuttuğunuz listeye göre mi verilecek pekiListeyi biz tutuyor duanda 40 kişi oldu
O başka mağaza galiba İstanbul mağazasından bahsediyolarSizin tuttuğunuz listeye göre mi verilecek peki
Anladım, Ankara mağazasında bilgisi olan varsa yazabilir mi rica etsem ona göre evden çıkacağımO başka mağaza galiba İstanbul mağazasından bahsediyolar
Gardasim 40 kişi var listede şuandaAnladım, Ankara mağazasında bilgisi olan varsa yazabilir mi rica etsem ona göre evden çıkacağım
Valla bende sordum ama cevap alamadım hiçAnladım, Ankara mağazasında bilgisi olan varsa yazabilir mi rica etsem ona göre evden çıkacağım
Biz bu şekilde gelenleri listeledik bı sorun çıkarsa önleme amaçlı Gine taşkınlık çıkabilir illakiSizin tuttuğunuz listeye göre mi verilecek peki
Ankara için diyorsunuz değil mi, yukarıda biri İstanbul için diyorlar dedi.Gardasim 40 kişi var listede şuanda
Siz ankarayı mı listeliyosunuzBiz bu şekilde gelenleri listeledik bı sorun çıkarsa önleme amaçlı Gine taşkınlık çıkabilir illaki
Gece gece kafa kalmadıki benim mesajı yanıtlamışAnkara için diyorsunuz değil mi, yukarıda biri İstanbul için diyorlar dedi.
Sıraya yazdırma mı var ya ? Öyleyse ben de geliyorum, yazdırabiliyosak beni de yazar mısın?Reis beni sıraya yazdirabilirmisin sana zahmet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geliyorum yoldayım hayır işlersin
Ankara için diyorlar sanırım ama tam anlayamadım.Siz ankarayı mı listeliyosunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gece gece kafa kalmadıki benim mesajı yanıtlamış