Neler Yeni

Çözüldü✓ Yılın hangi zamanında sistem alınır?

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Arkadaşlar YouTube kanalları ve bazı sistem satan yerler yılın belli zamanlarında daha çok indirim yapıyorlar ve sistem satıyorlar sanırım. Hazır sistem almak için genellikle yılın belli aylarını mı beklemek lazım yoksa fark etmez mi? Bir de aynı şey laptop için de geçerli mi? Yani onu da belli zamanlarda mı almak daha iyi olur?

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
Zaman fark etmez, ilk güzel indirim yakalandığında alınır. Yazın çok sistem çıkıyor ama o zamana kadar dolar ne olacak belli değil. Bir sistemde kayda değer bir indirim olduğu zaman direkt alınır.

Son düzenleme:

ALİDXNZ

80+
belli bir zamanı yok
yani zaman farketmez
ama kesin idirm olur diyeceğim zamanlar;
genellikle sezon başlarında veya daha sezon başlamadan 2-3 hafta önce indirimler
bayram zamanlarında da indirimler çok olur

Epiktetos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
İshak Çakır
Ben genelde Ekim-Aralık arası yapıyorum bu tür alışverişleri . Hem bu dönemlerde güzel indirimler oluyor hem yeni yılda gelen zamlardan kurtulmuş oluyorsun hem de maaşlara gelen zamla taksitleri ödemesi daha kolay bir hale geliyor . Tabii en doğrusu takip edilen üründe sağlam bir indirim görür görmez almak .

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaman fark etmez, ilk güzel indirim yakalandığında alınır. Yazın çok sistem çıkıyor ama o zamana kadar dolar ne olacak belli değil. Bir sistemde kayda değer bir indirim olduğu zaman direkt alınır.
Hmm

belli bir zamanı yok
yani zaman farketmez
ama kesin idirm olur diyeceğim zamanlar;
genellikle sezon başlarında veya daha sezon başlamadan 2-3 hafta önce indirimler
bayram zamanlarında da indirimler çok olur
Sezon zamanı nedir hocam, okul başlangıcı ve bitişi mi?

Ben genelde Ekim-Aralık arası yapıyorum bu tür alışverişleri . Hem bu dönemlerde güzel indirimler oluyor hem yeni yılda gelen zamlardan kurtulmuş oluyorsun hem de maaşlara gelen zamla taksitleri ödemesi daha kolay bir hale geliyor . Tabii en doğrusu takip edilen üründe sağlam bir indirim görür görmez almak .
Ya bana da bu mantıklı geliyor, çünkü firmalar durduk yere indirim yapmıyorlar ki. Belli zamanlarda yapıyorlar ve kapış kapış gidiyor. 11.11 olayı bana mantıklı geliyor şu an, ondan sonra da yaz başlangıcı olabilir, karne hediyesi babında. Aynı zamanda ikisi de asgari ücret zammından 1 ay önce ya da o sıralar gerçekleşiyor. Mantıklı mı sizce hocam?

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
Ya bana da bu mantıklı geliyor, çünkü firmalar durduk yere indirim yapmıyorlar ki. Belli zamanlarda yapıyorlar ve kapış kapış gidiyor. 11.11 olayı bana mantıklı geliyor şu an, ondan sonra da yaz başlangıcı olabilir, karne hediyesi babında. Aynı zamanda ikisi de asgari ücret zammından 1 ay önce ya da o sıralar gerçekleşiyor. Mantıklı mı sizce hocam?
Belli başlı indirim dönemler var zaten ama mesela şu an Donanım Arşivi sistem çıkarsa gidip Yaz tatili ya da karne indirimlerini ya da Kasım indirimlerini mi bekleyeceksin?
O yüzden ilk gelen kayde değer indirimde alınır, bekleye bekleye zaten her geçen ay zamlanıyor, sonrasında indirim olsa neye yarar.
Bu arada firmalar durduk yere indirim yapıyorlar, biri yapmazsa diğeri yapıyor ama indirim olarak gözükmüyor onlar çünkü asıl fiyattan koyuyorlar ama fiyatı çok iyi oluyor.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Belli başlı indirim dönemler var zaten ama mesela şu an Donanım Arşivi sistem çıkarsa gidip Yaz tatili ya da karne indirimlerini ya da Kasım indirimlerini mi bekleyeceksin?
O yüzden ilk gelen kayde değer indirimde alınır, bekleye bekleye zaten her geçen ay zamlanıyor, sonrasında indirim olsa neye yarar.
Bu arada firmalar durduk yere indirim yapıyorlar, biri yapmazsa diğeri yapıyor ama indirim olarak gözükmüyor onlar çünkü asıl fiyattan koyuyorlar ama fiyatı çok iyi oluyor.
Yok da o zaman hep tetikte olmak lazım, belli zamanlar olsa daha kolay olurdu 😅

ALİDXNZ

80+
Sezon zamanı nedir hocam, okul başlangıcı ve bitişi mi?
hocam sezondan kastım sadece okulun başı veya sonu değilde (okul başlarken ve biterken de indirimler olur)
genellikle mevsim değişimi olduğu zaman sonbahar indirimi yaz indirimi kış indirimi vb. indirimler olur çoğu yerde
düzenleme: shyankh da haklı
eğer acelen yoksa belli başlı indirim beklemene gerek yok zaten çoğu zaman ufak ufak indirim oluyor mağazalarda
mesela şuan gaming gen 2. yıldönümü için indirimler yaptı çoğu ürüne

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
hocam sezondan kastım sadece okulun başı veya sonu değilde (okul başlarken ve biterken de indirimler olur)
genellikle mevsim değişimi olduğu zaman sonbahar indirimi yaz indirimi kış indirimi vb. indirimler olur çoğu yerde
düzenleme: shyankh da haklı
eğer acelen yoksa belli başlı indirim beklemene gerek yok zaten çoğu zaman ufak ufak indirim oluyor mağazalarda
mesela şuan gaming gen 2. yıldönümü için indirimler yaptı çoğu ürüne
Hmm anladım, teşekkürler hocam 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom